Draugets billetshop 3

The Shackleton Trio

Onsdag d. 17. november Kl. 20:00
Adelers Huse
Adelers Plads 6, 
4540 Fårevejle

Entré: 120 kr.

billetdk
  

Billet kan også bestilles på billet@drauget.dk

Shackelton Trio - Drauget.png 

En meget original og energisk musikalsk kraft, der sandsynligvis vil bevæge dig til tårer.

Ofte omtalt som et af de hårdest arbejdende bands på scenen, får The Shackleton Trio betydelig britisk og international eksponering og er blevet et efterspurgt navn på folkscenerne. Trioen er blevet vist på Mark Radcliffes Radio 2 Folk Show og BBC Radio 4, med ★★★★★ anmeldelser, en optræden på Cambridge Folk Festivals hovedscene sammen med et væld af britiske og europæiske festivaler og internationale ture.

 

Shackleton Trio er Georgia Shackleton (violin, vokal), Aaren Bennett (guitar) og Nic Zuppardi (mandolin). Naturlige talenter fra folketraditionen, og deres selvskrevne materiale smelter problemfrit sammen med deres fantasifulde, men autentiske omskrivninger af traditionelle folk melodier, påvirket af britiske, amerikanske og skandinaviske folketraditioner, med et regionalt twist fra gruppens oprindelige East Anglia.

Georgia Shackletons unikke, særprægede sangskrivestil kombineret med den livlige instrumentelle glans fra Aaren Bennett, Nic Zuppardi og Georgiens rene og originale stemme er blevet udviklet og modnet gennem to anmelderroste albums.

 

Program forår 2022 Forår


Tide Lines
Fredag d. 28. januar
Vallekilde-Hørve Kultur & Idrætscenter
Tide lines Drauget
 

Drauget sikrer PULS i Odsherred

Drauget er blandt de 57 nordiske koncertarrangører, som er udpeget til at deltage i Puls, Nordisk Kulturfonds treårige musiksatsning 2017-20.

Puls er et kulturpolitisk udviklingsarbejde, et netværk for koncertarrangører i hele Norden og et støtteprogram, som har til formål at styrke livemusikken i Norden.

Det er i LIVE-musikken og netop i de fælles oplevelser vi får omkring musikken at magien opstår! Derfor er det en fornøjelse at vi i kraft af dette samarbejde har mulighed for, i endnu højere grad at udbrede musikoplevelser af høj kunstnerisk kvalitet og sammen med publikum udforske det nordiske musik-univers.

20161121 nkf puls web

Drauget støttes af:

     Logo NordiskKulturfond