Draugets billetshop 3

Drones & Bellows

Lørdag d. 27. november Kl. 20:00
Vallekilde-Hørve Kultur & Idreætscenter
Idrætsvej 3,
4534 Hørve

Entré: 140 kr.

billetdk
  

Billet kan også bestilles på billet@drauget.dk

DronesAndBellows - Drauget.png

Danmark og Skotland har altid været nære naboer. Tilbage i tiden før motorvejene, da det var havet der bragte folk sammen, var der en livlig trafik imellem Skotland og Danmark. Den danske salmeskriver Thomas Kingo’s far var en skotsk væver fra Crail på halvøen Fife. Bothwells tur til Danmark var ingen undtagelse.
Thomas Riis skrev en bog med titlen Should auld Acquantance be forgot hvori han massivt beskriver den tætte kontakt imellem Skotland og Danmark før i tiden. Skotter har altid følt sig hjemme i Danmark og danskere har ofte følt det samme. Drones & Bellows følger blot dette slægtsskab.


En god cocktail af traditionel skotsk musik og melodier komponeret sidste år blandet på med skandinaviske harmonier og rytmer giver deres musik en umiskendelig nordisk feel.
Drones & Bellows er dristige og kan spille hurtigt, men de har ligeledes den fornødne selvtillid - mestendels mod - til også at spille slowairs.
Folk har fødder ikke rødder sagde Salman Rusdie. Og folk bevæger sig. Og finder nye rødder. Drones & Bellows musik er et levende bevis på den kreativitet som bevægelse kan medføre.

 

Program forår 2022 Forår


Tide Lines
Fredag d. 28. januar
Vallekilde-Hørve Kultur & Idrætscenter
Tide lines Drauget
 

Drauget sikrer PULS i Odsherred

Drauget er blandt de 57 nordiske koncertarrangører, som er udpeget til at deltage i Puls, Nordisk Kulturfonds treårige musiksatsning 2017-20.

Puls er et kulturpolitisk udviklingsarbejde, et netværk for koncertarrangører i hele Norden og et støtteprogram, som har til formål at styrke livemusikken i Norden.

Det er i LIVE-musikken og netop i de fælles oplevelser vi får omkring musikken at magien opstår! Derfor er det en fornøjelse at vi i kraft af dette samarbejde har mulighed for, i endnu højere grad at udbrede musikoplevelser af høj kunstnerisk kvalitet og sammen med publikum udforske det nordiske musik-univers.

20161121 nkf puls web

Drauget støttes af:

     Logo NordiskKulturfond