Draugets billetshop 3

Drauget.dk

Kolonien

Fredag d. 4. november Kl. 20:00
Vallekilde-Hørve Kultur & Idrætscenter
Idrætsvej 3,
4534 Hørve

Entré: 150 kr.

billetdk  

Kolonien 4 Photo by Olof Grind Drauget

Det internationalt prisvindende Kolonien kommer til Drauget med musikken fra deres nye CD ”Till Skogen”. Kolonien, har optrådt i DK siden 2014, og har i de senere år fået vind i sejlene – også i Danmark, hvor det har ført til vellykkede koncerter på Musik over Præstø Fjord og Skagen Festival.

 

Familiekvartetten Kolonien har i over 10 år været en fremstående del af en bevægelse af nyskabende nordisk folkmusik. Med en stil som blander folk og roots-musik med håbefuld sing-along pop, har Kolonien fundet sin helt egen sound som som sammenfører flere musikalske verdner. Kolonien består af brødrende Erik og Arvid Rask, deres kusine Anna Möller og deres gode ven, Mischa Grind. Folk-pop med inspirationer fra reggae og verdensmusik og med firstemmig sang kendetegner Koloniens lyd Internationellt er de blevet udnævnt som ”The Fleet Foxes of Scandinavia” og sammenlignes  med Mumford & Sons og andre store bands inden  for Folk-pop genren. Samtidigt er Koloniens musik og inspiration dybt rodfæstet i den svenska folktraditionen såvel som naturen og de progressive filosofier i den alternative samhørighed de voksede op i.

Kolonien har en stadigt voksende fanskare i Danmark, og det er ikke ualmindeligt, at folk reagerer stærkt følelsesmæssigt til gruppens koncerter. 

Nyhedsmail

Hold dig opdateret med vores koncerter. Meld dig til vores nyhedsmail.

Drauget på Facebook

 

Søg

Drauget sikrer PULS i Odsherred

Drauget er blandt de 57 nordiske koncertarrangører, som er udpeget til at deltage i Puls, Nordisk Kulturfonds treårige musiksatsning 2017-20.

Puls er et kulturpolitisk udviklingsarbejde, et netværk for koncertarrangører i hele Norden og et støtteprogram, som har til formål at styrke livemusikken i Norden.

Det er i LIVE-musikken og netop i de fælles oplevelser vi får omkring musikken at magien opstår! Derfor er det en fornøjelse at vi i kraft af dette samarbejde har mulighed for, i endnu højere grad at udbrede musikoplevelser af høj kunstnerisk kvalitet og sammen med publikum udforske det nordiske musik-univers.

20161121 nkf puls web

Drauget støttes af:

     Logo NordiskKulturfond