Draugets billetshop 3

Drauget.dk

Tobias Trier Trio

Lørdag d. 3. december Kl. 16:00
Korskirken i Vallekilde
Triersvej 2,
4534 Hørve

Entré: 150 kr.

billetdk

tobias-trier_8492218680_o - Drauget.png

Tobias Trier spiller koncerter med finurlige sangtekster, som vender hverdagslivet på vrangen og tager brydegreb med den moderne mands kvaler, laster og længsler. En koncert med Tobias Trier er altid en intens og morsom musikalsk oplevelse. Tobias Trier debuterede i år 2000 med albummet ”Bag de blå persienner”. Siden da har han slået sit navn fast som en væsentlig sangskriver og entertainer på den danske musikscene, og han har udgivet syv albummer i eget navn. En aften med Tobias Trier får fødderne til at trippe, latteren til at rulle og en enkelt tåre til at trille.

 

”Jeg har lært fra min mor, Dea Trier Mørch, som var forfatter, at man skal skrive om noget, der betyder noget for én selv. Så i takt med at mit liv ændrer sig, ændrer mine sange sig også,”

Tobias Trier Trio sætter gang i følelser og fødder. Tobias Trier fører som en adræt sprechstallmeister både publikum og band gennem en koncert med høj energi.

Lørdag d. 3. december spiller trioen eftermiddags koncert kl. 16:00 i Vallekilde Korskirke i forbindelse med det årlige julemarked.

Nyhedsmail

Hold dig opdateret med vores koncerter. Meld dig til vores nyhedsmail.

Drauget på Facebook

 

Søg

Drauget sikrer PULS i Odsherred

Drauget er blandt de 57 nordiske koncertarrangører, som er udpeget til at deltage i Puls, Nordisk Kulturfonds treårige musiksatsning 2017-20.

Puls er et kulturpolitisk udviklingsarbejde, et netværk for koncertarrangører i hele Norden og et støtteprogram, som har til formål at styrke livemusikken i Norden.

Det er i LIVE-musikken og netop i de fælles oplevelser vi får omkring musikken at magien opstår! Derfor er det en fornøjelse at vi i kraft af dette samarbejde har mulighed for, i endnu højere grad at udbrede musikoplevelser af høj kunstnerisk kvalitet og sammen med publikum udforske det nordiske musik-univers.

20161121 nkf puls web

Drauget støttes af:

     Logo NordiskKulturfond