Draugets billetshop 3

Anders Mikkelsen og Rod Sinclair

lørdag d. 5. oktober Kl. 20:00
Aksen, Kulturhuset i Asnæs
Centervejen 91, 
4550 Asnæs

Entré: 100 kr.

billetdk
  

Billet kan også bestilles på billet@drauget.dk

 Anders og Rod Drauget

Anders Mikkelsen

Anders Mikkelsen er sanger, sangskriver og guitarist med mere end 25 års erfaring på den danske musikscene - en ægte folkesanger og historiefortæller.
Anders har optrådt overalt i Danmark, og kendes blandt andet for sine mange besøg på Skagen Festival, hvor han har optrådt både solo, med bandet FolkZone og med den nu afdøde, norske guitarlegende Hans Graasvold.
Anders Mikkelsen har udgivet i alt 5 CD’er, og hans engelsksprogede album ”Kind Memories” fra 2008, blev i 2009 nomineret til Danish Music Awards - Folk.
På scenen er han en kunstner, som forstår at fastholde sit publikum, alene med sine guitarer og en håndfuld sange - smukke, vedkommende, sjove, stærke og nærværende sange, som rører ved hjertet og sætter tankerne i gang. Anders Mikkelsen når ikke blot ud over scenekanten: Han kommer med sine sange og sin dialog langt ind under huden på tilhørerne, og efterlader indtrykket af en varm, følsom, og engageret troubadur med noget på hjerte.

Rod Sinclair

En koncert med Rod Sinclair er en varm og nærværende oplevelse fyldt med smukke danske og skotske sange, pakket ind i fortællinger om sangenes og musikkens historie og krydret med fortællinger fra Rods liv og rejser med musikken.

Rod Sinclair er født i Skotland, men har boet i Danmark siden slutningen af 1960erne. Han er en betydelig sangskriver, sanger, ekvilibrist på banjo og guitar samt en stor kender, udøver og formidler af skotske, amerikanske og danske musiktraditioner. Han er en af de oprindelige stiftere af Tønder Festival og har spillet med så forskellige og prominente navne som Pete Seeger, Alex Campbell og Volbeat.

Rod Sinclair skriver sange og melodier, og er meget anerkendt for at have oversat danske folkesange til Engelsk. Eksempler på dette er: Det haver så nyeligen regnet - 'Nu falmer skoven trindt om land' - 'Skipper Clements Morgensang', og fra norsk: 'Til Ungdommen'. Nordahl Griegs sang også kendt som 'Kringsatt av fiender'

 

Program efterår 2019


Bente og Leif

Aksen, Kulturhuset i Asnæs
Fredag d. 27. september
Kl. 20:00
Entré: 140 kr.
Leif og Bente drauget


 Anders Mikkelsen & Rod Sinclair

Aksen, Kulturhuset i Asnæs
Lørdag d. 5. oktober
Kl. 20:00
Entré: 100 kr.
Anders og Rod Drauget


Kristian Lilholt Trio

Hørve Kirke
Søndag d. 27. oktober
Kl. 16:00
Entré: 150 kr.
Kristian Lilholt Trio Drauget


Afenginn

Aksen, Kulturhuset i Asnæs
Lørdag d. 2. november
Kl. 20:00
Entré: 100 kr.
Afenginn Drauget


Socks in the Frying Pan

Aksen, Kulturhuset i Asnæs
Lørdag d. 9. november
Kl. 20:00
Entré: 120 kr.

Socks in the frying pan Drauget


Baltic Crossing

Aksen, Kulturhuset i Asnæs
Torsdag d. 14. november
Kl. 20:00
Entré: 100 kr.

Baltic Crossing Drauget


Máire NíMáire NíChatasaig & ChrisNewmann

Hørve Medborgerhus
Søndag d. 17. november
Kl. 16:00
Entré: 100 kr

Chris Newman Drauget


Nive & The Dear Children

Aksen, Kulturhuset i Asnæs
Lørdag d. 23. november
Kl. 20:00
Entré: 150 kr.

Nive Drauget


Zenobia

Korskirken i Vallekilde
Lørdag d. 7. december
Kl. 16:00
Entré: 120 kr.

Zenobia Drauget

Drauget sikrer PULS i Odsherred

Drauget er blandt de 57 nordiske koncertarrangører, som er udpeget til at deltage i Puls, Nordisk Kulturfonds treårige musiksatsning 2017-20.

Puls er et kulturpolitisk udviklingsarbejde, et netværk for koncertarrangører i hele Norden og et støtteprogram, som har til formål at styrke livemusikken i Norden.

Det er i LIVE-musikken og netop i de fælles oplevelser vi får omkring musikken at magien opstår! Derfor er det en fornøjelse at vi i kraft af dette samarbejde har mulighed for, i endnu højere grad at udbrede musikoplevelser af høj kunstnerisk kvalitet og sammen med publikum udforske det nordiske musik-univers.

20161121 nkf puls web

Drauget støttes af:

     Logo NordiskKulturfond