Draugets billetshop 3

Kristian Lilholt Trio

søndag d. 27. oktober Kl. 16:00
Hørve Kirke
Hørve Kirkevej 12C, 
4534 Hørve

Entré: 150 kr.

billetdk
  

Billet kan også bestilles på billet@drauget.dk

 Kristian Lilholt Trio Drauget

Musikken rammer direkte i hjertet

Kristian Lilholt har en sjælden fornemmelse for den rigtige tone på det rigtige tidspunkt både i sangene og i den instrumentale musik. Gennem mere end 30 år har han i en rig og varieret produktion holdt et højt, højt kompositorisk niveau.
Alle hans sange har et medmenneskeligt indhold, og en del af dem er klart relaterede til kirkerummet. I sine unge dage var han kirkesanger i Aalborg, og han er derfor bekendt med hele den danske salmesangskat.

Musikken til sangen ”Hvor går vi hen når vi går” er direkte udsprunget af hans yndlingssalme ”Dejlig er jorden”. ”Der må finde et rum” har klare bibelreferencer og handler om verdenen på den anden siden af dette jordiske liv, hvor vi måske skal mødes igen. ”Birdman” udspringer af en konkret hændelse ved en bisættelse i den engelske by Durham. ”We Don’t Need Another War” plæderer for accept af mangfoldigheden, som kun er truet af fanatiske fjolser fra enhver religiøs og politisk overbevisning. Instrumentalnummeret ”It’s Time To Fly – Again” kom til ham, mens han var med til at bære en kammerats kiste ud af kirken.

Kristian Lilholts elskede instrumentalmusik fungerer ganske enkelt fremragende i kirkerummet og bibringer koncerterne en yderligere åndelig dimension – også ved begravelser og bisættelser, hvor Kristian Lilholts musik er efterspurgt. Musikønskerne har ofte været ”Hvor går vi hen når vi går” og ”Once Upon A Time”.

Kristian Lilholt optræder sammen med Ida Friis Virenfeldt og Lasse Jørgensen.

 

Program forår 2020Lisas & Jansberg
Lørdag d. 16. maj Kl.20:00
Aksen, Kulturhuset i Asnæs
Lisas Jansberg Drauget Aflyst


Yves Lambert
Tirsdag d. 2. juni Kl.20:00
Vallekilde-Hørve Kultur & Idrætscenter
Yves Lambert Drauget Aflyst

Program efterår 2020

 

Mike Andersen - Solo
Lørdag d. 12. september Kl.20:00
Vallekilde-Hørve Kultur & Idrætscenter
Entré: 190 kr.
Mike Andersen Solo Drauget


 

Drauget sikrer PULS i Odsherred

Drauget er blandt de 57 nordiske koncertarrangører, som er udpeget til at deltage i Puls, Nordisk Kulturfonds treårige musiksatsning 2017-20.

Puls er et kulturpolitisk udviklingsarbejde, et netværk for koncertarrangører i hele Norden og et støtteprogram, som har til formål at styrke livemusikken i Norden.

Det er i LIVE-musikken og netop i de fælles oplevelser vi får omkring musikken at magien opstår! Derfor er det en fornøjelse at vi i kraft af dette samarbejde har mulighed for, i endnu højere grad at udbrede musikoplevelser af høj kunstnerisk kvalitet og sammen med publikum udforske det nordiske musik-univers.

20161121 nkf puls web

Drauget støttes af:

     Logo NordiskKulturfond