Draugets billetshop 3

Lisas & Jansberg

Lisas Jansberg Drauget

Lisas

Er bestående af Lisa Rydberg på violin og Lisa Långbacka på accordion, udgav i februar 2017 albummet Fiddle and Accordion Conversations på den prestigefyldte Folk Alliance International i Kansas City (SWS Records/Playground).Med en hjemlig base i den svenske folke og traditionsmusik færdes de begge ubesværet igennem eksperimenteren med nye former og finder inspiration i barok, keltisk folkemusik, jazz tango og meget mere.LISAS has repræsenteret Sverige i EBU (European Radio Union's) folkemusik festival i Kroatien, optrådt på den Internationale Festival Carrefour Mondial de l'Accordeon i Quebec, til Glogerfestspillene i Kongsberg, MAfestival i Bruges, til Musikfestspiele i Potsdam og har givet et utal af koncerter rundt omkring i Sverige.

 

Jansberg

Folkemusikken er i rivende udvikling, og nu bliver der skubbet yderligere til genren.
Med nylige koncerter i England og Skotland er Jansberg Band tilbage i forrygende form.
Med en af dansk folkemusiks mest innovative violinister, Henrik Jansberg, i spidsen står bandet for moderne folkemusik, der trækker på både amerikansk bluegrass og roots traditioner.
Henrik Jansberg er et af de stærkeste kort blandt de yngre danske folkemusikviolinister, Han har sit eget band, som nu kun hedder "Jansberg", som spiller akustisk musik i overvejende grad komponeret af Henrik selv, og han har udgivet flere albums i eget navn. Henrik Jansberg har i den forbindelse modtaget en række Danish Music Awards, bl.a. for Årets Danske Debut Album og som Årets Danske Folk Artist Traditionel.
Han kommer fra Juelsminde i midtjylland og har spillet violin siden han var 7 år gammel. Hans forældre var aktive folkedansere, og Henrik har fra starten folkemusikken og i særdeleshed dansemusikken tæt inde på livet.
I 2015 udkom albummet ”Terre Nova” med kompositioner fra Henrik Jansbergs hånd.

  

 

Program efterår 2020


The Nordic Fiddlers Bloc
Lørdag d. 17. oktober Kl.20:00
Aksen, Kulturhuset ii Asnæs
Entré: 140 kr.
NordicFidlers Drauget


H.P. Lange - Big Gumbo
Lørdag d. 31. oktober Kl.14:00
Aksen, Kulturhuset ii Asnæs
Entré: 160 kr.
HP Lange Drauget


M.C. Hansen Duo / Erik Grip
Fredag d. 6. november Kl.20:00
Vallekilde-Hørve Kultur & Idrætscenter
Entré: 150 kr.
MC Erik Drauget


The Shackleton Trio
Onsdag d. 18. november Kl.20:00
Adelers Huse, Fårevejle St.
Entré: 140 kr.
Shackelton Trio Drauget


Drones & Bellows
Lørdag d. 5. december Kl.16:00
Korskirken i Vallekilde
Entré: 140 kr.
DronesAndBellows Drauget


 

 

Program forår 2021

 

Jane & Shane m. John Sheahan
Søndag d. 24. januar Kl.16:00
Korskirken i Vallekilde
Entré: 220 kr.

JANE SHANE JOHN høj Drauget


 

Drauget sikrer PULS i Odsherred

Drauget er blandt de 57 nordiske koncertarrangører, som er udpeget til at deltage i Puls, Nordisk Kulturfonds treårige musiksatsning 2017-20.

Puls er et kulturpolitisk udviklingsarbejde, et netværk for koncertarrangører i hele Norden og et støtteprogram, som har til formål at styrke livemusikken i Norden.

Det er i LIVE-musikken og netop i de fælles oplevelser vi får omkring musikken at magien opstår! Derfor er det en fornøjelse at vi i kraft af dette samarbejde har mulighed for, i endnu højere grad at udbrede musikoplevelser af høj kunstnerisk kvalitet og sammen med publikum udforske det nordiske musik-univers.

20161121 nkf puls web

Drauget støttes af:

     Logo NordiskKulturfond