Draugets billetshop 3

The Nordic Fidlers Bloc

Lørdag d. 17. oktober Kl. 20:00
Aksen, Kulturhuset i Asnæs
Centervejen 92 
4550 Asnæs

Entré: 140 kr.

Dette er en "Bak op om Drauget" koncert.

billetdk
  

Billet kan også bestilles på billet@drauget.dk

NordicFidlers Drauget

The Nordic Fiddlers Bloc består af nordmanden Olav Luksengård Mjelva, svenskeren Anders Hall og shetlænderen Kevin Henderson. Individuelt ses de som tre af de fineste unge violinister, på den internationale folk scene i øjeblikket, og de er yderst efterspurgt. Ikke mindst på grund af deres enestående samspil på scenen og deres smittende humor både overfor hinanden og overfor publikum.

 

Den prisvindende Olav er også medlem af det roste band SVER og er kendt som én af Norges fineste violinister i spillemandstraditionen; Anders, ligeledes medlem af SVER bliver igen og igen nævnt som én af Sveriges førende violinister indenfor en række stilarter, og Kevin, én af Shetlands fineste violinister er medlem af bands som Boys of the Lough, Fiddlers’ Bid og Session A9.

 

Norge, Sverige og Shetland har tre af de største violin og spillemandstraditioner i verden, med hundreder af års historiske forbindelser. ‘Nordic Fiddlers Bloc’ giver liv til disse historiske links og traditioner, og præsenterer dem i en ny og spændende ‘indpakning’ samtidig med at respekten for de oprindelige rødder tydeligt bevares.

 

Ved sammenblandingen af de individuelle stilarter, lader de samtidig hver enkelt ‘ingrediens’ udfolde sig for derefter at blandes ind i en kombineret lyd, der er unik, meningsfyldt, intens og livsbekræftende.

Deres selvbetitlede debut CD fik begejstrede anmeldelser fra både indland(e) og udland. Og med nr. 2 CD på vej i efteråret 2015 er der ingen tvivl om at karrieren for alvor tager fart.

 

 

Program efterår 2020


The Nordic Fidlers Bloc
Lørdag d. 17. oktober Kl.20:00
Aksen, Kulturhuset ii Asnæs
Entré: 140 kr.
NordicFidlers Drauget


H.P. Lange - Big Gumbo
Lørdag d. 31. oktober Kl.14:00
Aksen, Kulturhuset ii Asnæs
Entré: 160 kr.
HP Lange Drauget


M.C. Hansen Duo / Erik Grip
Fredag d. 6. november Kl.20:00
Vallekilde-Hørve Kultur & Idrætscenter
Entré: 150 kr.
MC Erik Drauget


The Shackleton Trio
Onsdag d. 18. november Kl.20:00
Adelers Huse, Fårevejle St.
Entré: 140 kr.
Shackelton Trio Drauget


Drones & Bellows
Lørdag d. 5. december Kl.16:00
Korskirken i Vallekilde
Entré: 140 kr.
DronesAndBellows Drauget


 

 

Program forår 2021

 

Jane & Shane m. John Sheahan
Søndag d. 24. januar Kl.16:00
Korskirken i Vallekilde
Entré: 220 kr.

JANE SHANE JOHN høj Drauget


 

Drauget sikrer PULS i Odsherred

Drauget er blandt de 57 nordiske koncertarrangører, som er udpeget til at deltage i Puls, Nordisk Kulturfonds treårige musiksatsning 2017-20.

Puls er et kulturpolitisk udviklingsarbejde, et netværk for koncertarrangører i hele Norden og et støtteprogram, som har til formål at styrke livemusikken i Norden.

Det er i LIVE-musikken og netop i de fælles oplevelser vi får omkring musikken at magien opstår! Derfor er det en fornøjelse at vi i kraft af dette samarbejde har mulighed for, i endnu højere grad at udbrede musikoplevelser af høj kunstnerisk kvalitet og sammen med publikum udforske det nordiske musik-univers.

20161121 nkf puls web

Drauget støttes af:

     Logo NordiskKulturfond