Draugets billetshop 3

Yellow House All Stars

Lørdag d. 5. februar Kl. 20:00
Vallekilde-Hørve Kultur & Idreætscenter
Idrætsvej 3,
4534 Hørve

 

*** KONCERTEN ER UDSAT TIL 15. SEPTEMBER.***

Yellow House All Stars - Drauget.png

I anledning af, at Yellow House Booking i 2022 fejrer 10-års jubilæum, har vi håndplukket tre stærke sangere og ladet dem flankere af to musikalske naturbegavelser i forvisning om, at de tilsammen vil byde på en enestående musikalsk oplevelse. De fem bandmedlemmer i The Yellow House All-Star Band er:
  • Jack Badcock - en fremragende sanger og guitarist, mest kendt fra Dallahan, men også med en meget stærk soloudgivelse på sit CV. Har turneret flere gange i Danmark, bl.a. med Larsa og Dallahan.
  • Ciarán Ryan - et musikalsk naturtalent, der mestrer de fleste strengeinstru-menter. En særdeles ferm banjospiller. Ligesom Jack medstifter af Dallahan og Larsa. Besøgte bl.a. Danmark i en duo med Jack i 2013, vores kun anden turné! Har også for nylig udgivet et soloalbum, Banjaxed, og turneret med sit eget Ciarán Ryan Band.
  • Sam Kelly - en formidabel sanger, et absolut topnavn på den engelske folkscene og et af vores mest efterspurgte navne. Tog Tønder Festival med storm sammen med sit band Sam Kelly & The Lost Boys i både 2017 og 2018.
  • Ainsley Hamill - en fabelagtig sangerinde, der både synger på engelsk, skotsk og gælisk. Har flere gange turneret i Danmark som forsanger i Barluath og sam-arbejder også med bl.a. Fourth Moon. Har en lovende solokarriere på vej.
  • Toby Shaer - ligesom Ciarán en mester på et utal af strengeinstrumenter og dertil fløjte m.v. Fast bestanddel af Sam Kelly & The Lost Boys, har desuden spillet med bl.a. John McCuskerJohn Doyle m.v. Har på det seneste arbejdet en del sammen med Ainsley på hendes soloprojekt.

 

 

Drauget sikrer PULS i Odsherred

Drauget er blandt de 57 nordiske koncertarrangører, som er udpeget til at deltage i Puls, Nordisk Kulturfonds treårige musiksatsning 2017-20.

Puls er et kulturpolitisk udviklingsarbejde, et netværk for koncertarrangører i hele Norden og et støtteprogram, som har til formål at styrke livemusikken i Norden.

Det er i LIVE-musikken og netop i de fælles oplevelser vi får omkring musikken at magien opstår! Derfor er det en fornøjelse at vi i kraft af dette samarbejde har mulighed for, i endnu højere grad at udbrede musikoplevelser af høj kunstnerisk kvalitet og sammen med publikum udforske det nordiske musik-univers.

20161121 nkf puls web

Drauget støttes af:

     Logo NordiskKulturfond