Draugets billetshop 3

Marius Ziska

Lørdag d. 5. marts Kl. 20:00
Aksen, Kulturhuset i Asnæs
Centervejen 91, 
4550 Asnæs

Entré: 140 kr.

billetdk
Billetter kan også bestilles på
 billet@drauget.dk

 Marius Ziska - Drauget.png

Færøske Marius Ziska er først og fremmest en fantastisk sanger, der vækker mindelser om både Chris Martin fra Coldplay og Bon Iver.

 

Musikken har en klart melankolsk grundtone med utroligt smukke melodier og brusende instrumenteringer fra det virkeligt velspillende og sammentømrede band, bestående af nære venner fra hans færøske hjemegn.

 

Rootszone.dk anmeldte en Marius Ziska koncert med flotte ord: "Man må tage hatten af for den færøske singersongwriter Marius Ziska, der beviste at han er tro mod sit modersmål.

 

Den sympatiske og næsten generte musiker præsenterede sin musik uden de store armbevægelser. Men med en stor inderlighed og følsomhed præsenterede han og bandet deres numre, selv om de fleste ikke forstod teksten.

 

Men man blev revet med af stemningen og måden han fortolkede sine sange på."

 

Bandet vandt en "Faroese Music Award" for "Årets Album" i 2019 og spillede i april en to uger lang succesfuld tour i Tyskland og i september i Danmark.

 

2020 har indtil nu budt på to nye singler "Falli Til Jarðar" og "Lion" samt en DK tour i februar.

 

Drauget sikrer PULS i Odsherred

Drauget er blandt de 57 nordiske koncertarrangører, som er udpeget til at deltage i Puls, Nordisk Kulturfonds treårige musiksatsning 2017-20.

Puls er et kulturpolitisk udviklingsarbejde, et netværk for koncertarrangører i hele Norden og et støtteprogram, som har til formål at styrke livemusikken i Norden.

Det er i LIVE-musikken og netop i de fælles oplevelser vi får omkring musikken at magien opstår! Derfor er det en fornøjelse at vi i kraft af dette samarbejde har mulighed for, i endnu højere grad at udbrede musikoplevelser af høj kunstnerisk kvalitet og sammen med publikum udforske det nordiske musik-univers.

20161121 nkf puls web

Drauget støttes af:

     Logo NordiskKulturfond