Draugets billetshop 3

Drauget.dk

McGoldrick, McCusker & Doyle

Lørdag d. 12. marts Kl. 20:00
Vallekilde-Hørve Kultur & Idrætscenter
Idrætsvej 3,
4534 Hørve

Entré: 160 kr.

billetdk  

Billet kan også bestilles på billet@drauget.dk

McGoldrick_McCusker_Doyle - Drauget.png

McGoldrick, McCusker & Doyle

Michael McGoldrick, John McCusker og John Doyle er verdensstjerner indenfor den instrumentale keltiske musik har både sammen og i andre sammenhænge besøgt Tønder Festival flere gange.


Sammen og hver for sig har violinist John McCusker og uillean piper og fløjtespiller Michael McGoldrick redefineret den irsk/skotske lyd, der gennem samarbejder med blandt andre Mark Knopfler har nået et mainstream-publikum samt nyder enorm respekt i internationale folkemusikkredse.

Michael McGoldrick var i sin tid med til at starte Flook, har spillet med Lúnasa og har arbejdet med sit eget projekt Michael McGoldrick?s Future Trad Collective.

John McCusker har turneret med Bob Dylan og Mark Knopler og har arbejdet med blandt andre Paolo Nutini, Heidi Talbot, Kate Rusby og Battlefield Band (som han blev medlem af som 16-årig).

John Doyle var sammen med Seamus Egan og Karan Casey kernen i irsk-amerikanske Solas. Hans stærke rytmiske guitarspil har kunnet høres med en lang række prominente navne som for eksempel Kate Rusby, Eileen Ivers og Linda Thompson. Doyle har desuden turneret med Joan Baez i flere år

 

Nyhedsmail

Hold dig opdateret med vores koncerter. Meld dig til vores nyhedsmail.

Drauget på Facebook

 

Søg

Drauget sikrer PULS i Odsherred

Drauget er blandt de 57 nordiske koncertarrangører, som er udpeget til at deltage i Puls, Nordisk Kulturfonds treårige musiksatsning 2017-20.

Puls er et kulturpolitisk udviklingsarbejde, et netværk for koncertarrangører i hele Norden og et støtteprogram, som har til formål at styrke livemusikken i Norden.

Det er i LIVE-musikken og netop i de fælles oplevelser vi får omkring musikken at magien opstår! Derfor er det en fornøjelse at vi i kraft af dette samarbejde har mulighed for, i endnu højere grad at udbrede musikoplevelser af høj kunstnerisk kvalitet og sammen med publikum udforske det nordiske musik-univers.

20161121 nkf puls web

Drauget støttes af:

     Logo NordiskKulturfond