Draugets billetshop 3

Scotia Nostra

Lørdag d. 18. januar Kl. 20:00
Aksen, Kulturhuset i Asnæs
Centervejen 91,
4550 Asnæs

Entré: 130 kr.

billetdk
  

Billet kan også bestilles på billet@drauget.dk

kniv_og_gaffel.png

Mulighed for spisning før koncerten.
Menu: Rosmarinstegt unghanebryst. Serveret med urtesmør og frisk ratatuille samt rispilaw af vilde ris og urter.
Æbletrifli.

Pris 120,-
Bestilles senest mandag d. 13/1
Bestil på billet@drauget.dk eller sms til Anker 29393249

Scotia Nostra Drauget

Danmark og Skotland har altid været nære naboer hen over vandet, og skotsk musik har altid været populær i Danmark.
Dannet for at opfylde danskernes lyst til skotske sange og musik til koncert, fest og dans. Scotia Nostra regner ikke med at høre fra den sicilianske mafia om navnemisbrug. Kvartetten består af nogle af landets mest erfarne instrumentalister indenfor genren, med den skotskfødte sanger som garant for ægtheden.Besætningen i Scotia Nostra:
PETER EGET begyndte som 5-årig at spille på en legetøjs-harmonika, fortsatte på en rigtig harmo- nika og er nu anerkendt som en af Danmarks førende harmonikaspillere. Han kendes for sit stil- sikre spil med Paddy Doyles og med Danmarks store folkband Habadekuk, vindere af flere Danish Music Awards og et hit på scener ikke alene i Dan- mark, men i Europa fra Polen til Wales, og på de store internationale festivaler i Glasgow (Celtic
Connections),Glastonbury og Cambridge i England. Peter ses også jævn- ligt i Frederikshavn iført 1700-tals kostume samt som underviser på kurser overalt i Danmark.CHRISTOPHER DAVIS MAACK har spillet violin siden han var 5 år gammel, til dansk bal, irsk set- dance, amerikansk squaredance, skotske ceilidh- dances, sessions, koncerter, og workshops. Dimitteret fra Det Fynske Musikkonservatorium i 2004, Christopher har spillet til dans og koncerter med bl.a. Bonezone, Moving Cloud og den prisvin- dende gruppe ZAR, fra de hyggelige små forsam- lingshuse til de store festivalscener.STEFFAN SØGAARD SØRENSEN, uddannet kontra- bassist med topkarakter fra Det Fynske Musikkon- servatorium, spiller desuden en fantastisk god violin og et gyngende klaver.
Han har indspillet over 30 albums med forskellige musikere. Steffan har indtil videre været med til at vinde 7 Danish Music Awards (Folk) bl.a. sammen med Christopher Davis Maack i bandet ZAR. Steffan har sammen med Rod og Peter spillet irsk & skotsk musik som bassist og violinist i bandet Paddy Doyles.ROD SINCLAIR fra Fife i det østlige Skotland har sunget sine sange fra Skotland og omegn, spillet guitar og 5-strenget banjo over hele verden, både solo og med Kontraband, Paddy Doyles, The Bluebell Scottish Ceilidh Band og Sula. I forskellige roller har Rod Sinclair været med til Tønder Festival alle årene siden 1974, fra 1985-1990 som kunstnerisk direk- tør. Med Rod Sinclair Band komponerede og spillede Rod musikken til den kongelige åbning af Dan-
marks største nationalpark, Vadehavet. Turnéer med Dick Gaughan og Christian Alvad fulgtes af soloturnéer i Burkina Faso, Mali, Malawi, Skot- land, Tyskland og Sverige. Rod spillede banjo på albums og turnéer med metalbandet Volbeat. 

 

 

Drauget støttes af:

     Logo NordiskKulturfond