Draugets billetshop 3

Michala Petri & Lars Hannibal

Lørdag d. 25. januar Kl. 16:00
Korskirken i Vallekilde
Triersvej 2,
4534 Hørve

Entré: 150 kr.

billetdk
Billetter kan også bestilles på
 billet@drauget.dk

petri hannibal Drauget

En rejse i den populære klassiske musiks forunderlige verden

Duoen Petri/Hannibal har med deres fælles store erfaring udviklet en ligefrem, uhøjtidelig og stærkt kommunikerende koncertform, hvor de med korte introduktioner guider publikum til forståelse af det særlige ved de enkelte værker.

Programmet vil være både smukt, virtuost og humoristisk, og indeholde musik af store mestre som Bach, Vivaldi, Händel, Nielsen, Grieg, Piazzolla – og også musik fra andre dele af verden.

Petri/Hannibal Duos nye cd ”Garden Party” (2017), som er udgivet i anledningen af deres 25 års jubilæum, indeholder karakterstykker af bl.a. Carl Nielsen, Edvard Grieg, Edouard Lalo, Asger Lund Christiansen og Lars Hannibal.

I det kvarte århundrede har duoen spillet langt mere end 1.500 koncerter i førende koncerthuse, ved festivaler samt på tv- og radiostationer i Danmark, rundt i Europa, Asien, USA, Canada, Mexico og Mellemøsten.

Som en anmelder skrev: ”Med den største respekt for musikken og koncertformen evner Michala Petri og Lars Hannibal at frembringe den naturlige afslappethed, som er en forudsætning for en helt åben modtagelse og oplevelse af musikken.”

 

Drauget støttes af:

     Logo NordiskKulturfond