Draugets billetshop 3

McGoldrick, McCusker & Doyle

Lørdag d. 13. marts Kl. 20:00
Aksen, Kulturhuset i Asnæs
Centervejen 91, 
4550 Asnæs

På grund af coronasituationen er koncerten udsat.
Den nye koncertdato er endnu ukendt.

McGoldrick_McCusker_Doyle - Drauget - Udsat.jpg

McGoldrick, McCusker & Doyle

Michael McGoldrick, John McCusker og John Doyle er verdensstjerner indenfor den instrumentale keltiske musik har både sammen og i andre sammenhænge besøgt Tønder Festival flere gange.


Sammen og hver for sig har violinist John McCusker og uillean piper og fløjtespiller Michael McGoldrick redefineret den irsk/skotske lyd, der gennem samarbejder med blandt andre Mark Knopfler har nået et mainstream-publikum samt nyder enorm respekt i internationale folkemusikkredse.

Michael McGoldrick var i sin tid med til at starte Flook, har spillet med Lúnasa og har arbejdet med sit eget projekt Michael McGoldrick?s Future Trad Collective.

John McCusker har turneret med Bob Dylan og Mark Knopler og har arbejdet med blandt andre Paolo Nutini, Heidi Talbot, Kate Rusby og Battlefield Band (som han blev medlem af som 16-årig).

John Doyle var sammen med Seamus Egan og Karan Casey kernen i irsk-amerikanske Solas. Hans stærke rytmiske guitarspil har kunnet høres med en lang række prominente navne som for eksempel Kate Rusby, Eileen Ivers og Linda Thompson. Doyle har desuden turneret med Joan Baez i flere år

 

Drauget støttes af:

     Logo NordiskKulturfond