Draugets billetshop 3

Mike Andersen

Fredag d. 8. februar Kl. 20:30

Aksen - Kulturhuset i Asnæs

Entré: 120 kr.

mikeandersen_lille.jpg

Billetter købes ved indgangen, på  www.nvsbilletten.dk  eller bestilles ved at sende en mail til

 

 

 
Da Mike Andersen udgav sit 4. album i foråret 2012, strøg det direkte ind som nr. 8 på den officielle albumliste.

På albummet har 35-årige Mike Andersen arbejdet og indspillet intenst sammen med en, for ham, næsten helt ny musikalsk besætning, bestående af en række af de musikere fra det Århusianske musikmiljø. Musikere, som han selv har beundret stort gennem årene. Det er derfor med stor glæde for Mike at disse musikere har tilsluttet sig hans band og har bidraget med ny inspiration og en ny sound.

Musikerne på albummet er:
Mike Andersen: Vokal & guitar
Johannes Nørrelykke: Guitar
Kristian Fogh: Tangenter
Kristian Kold: Bas
Jens Kristian Dam: Trommer…..

….. Og det er det selv samme hold, der spiller nogle forrygende live-koncerter. Bandet og Mike Andersen har optrådt sammen til 100vis af shows, og det afspejler deres præstation på scenen. Men på trods af de mange shows bliver det aldrig rutinepræget. Hver en aften, hvert et publikum – fra et udsolgt DR’s Koncertsal til forsamlingshuset i Jylland, skal have - og får - fuld valuta for pengene fra det velspillende band.

Fyns Amts Avis skrev bl.a.: ’Gudevokal indfriede forventningerne’…. ’Lad det være sagt med det samme; Mike Andersen besidder en absurd stærk vokal’.

Når Mike Andersen og bandet begiver sig ud på de næste jobs på den lange turne, er det nu også med indspilningen af to ’nye’ tracks i bagagen. De nye tracks er til download nu, og er akustiske ’late night sessions’-versioner af to tidligere indspillede tracks: ’You Don’t Need Me’ og ’Over You’. Versioner som bliver taget med på live scenen til de kommende koncerter. 
Lyt til Mike Andersen på Spotify:

Mike Andersen Band – Over You

 
Eller på YouTube:
 
 

 

Mike Andersen "bryder ind" i DR Koncerthuset

 

Drauget støttes af:

     Logo NordiskKulturfond