Draugets billetshop 3

Drauget.dk

Spælimenninir

Lørdag d. 13. november Kl. 20:00
Vallekilde-Hørve Kultur & Idreætscenter
Idrætsvej 3,
4534 Hørve
Entré: 120 Kr.

billetdk
Billetter kan også bestilles på
 billet@drauget.dk

”Projektet er støttet af Koda Kultur / With support from Koda’s Cultural Funds” 

koda_kultur_logo_rgb.png

Spællimennir - Drauget - Koda Kultur.png

Spælimenninir: Lars Kristensen, Erling Olsen (violin), Sharon Weiss (recorder), Ívar Bærentsen (mandolin, guitar), Kristian Blak (piano), Charlie Pilzer (bass)

 

Spælimenninir ("folkemusikerne") er en livlig gruppe på seks musikere, der spiller traditionel og nutidig folkemusik fra Skandinavien på violin blokfløjte, klaver, guitar, mandolin, akustisk bas og vokal. Efter at have spillet sammen i over 40 år omfatter line-upen færøske, amerikanske og danske musikere. Dette internationale samarbejde har resulteret i et varieret repertoire, der afspejler hvert medlems arv og illustrerer forbindelserne mellem de traditionelle musiktraditioner i de skandinaviske lande og USA.

 

Spælimenninirs brede vifte af materiale, dygtigt musikalsk og jovial scenetilstedeværelse kombineres altid for at skabe en underholdende og informativ aften. Spælimenninir har turneret bredt i Danmark, Sverige, Orkney, Shetland, Skotland, Frankrig, Finland og USA, der spillede på folkefestivaler, klubber og koncerter og gennemførte uddannelsesprogrammer på skoler og universiteter.

 

Nyhedsmail

Hold dig opdateret med vores koncerter. Meld dig til vores nyhedsmail.

Drauget på Facebook

 

Søg

Drauget sikrer PULS i Odsherred

Drauget er blandt de 57 nordiske koncertarrangører, som er udpeget til at deltage i Puls, Nordisk Kulturfonds treårige musiksatsning 2017-20.

Puls er et kulturpolitisk udviklingsarbejde, et netværk for koncertarrangører i hele Norden og et støtteprogram, som har til formål at styrke livemusikken i Norden.

Det er i LIVE-musikken og netop i de fælles oplevelser vi får omkring musikken at magien opstår! Derfor er det en fornøjelse at vi i kraft af dette samarbejde har mulighed for, i endnu højere grad at udbrede musikoplevelser af høj kunstnerisk kvalitet og sammen med publikum udforske det nordiske musik-univers.

20161121 nkf puls web

Drauget støttes af:

     Logo NordiskKulturfond