Draugets billetshop 3

Malene Langborg & Anne-Li And

Tirsdag d. 29. april Kl.19.30

Hørve Medborgerhus

Entré: 80 kr.

Billetter købes ved indgangen, på "Place2book " eller bestilles på billet@drauget.dk

malene-og-anne-li--web.png

Malene Langborg: Med baggrund i jazzen og en forkærlighed for Monica Zetterlund, med viser i hjertet og en egen visefestival i baghaven, med en håndfuld SommerhusSange indspillet sammesteds, med dyb forankring i Norden og oversætter af svensk litteratur, ser Malene Langborg fra Rørvig frem til at optræde med sin sang og guitar i Musikforeningen Drauget forår 2014.

Lyt til Malene Langborg på Spotify: Malene Langborg – Sommerhus Sange

Besøg Malenes hjemmeside: http://www.malene.dk/

Hvis du ikke har Spotify, kan du hente det her : https://www.spotify.com/dk/

Hun deler denne aften og scenen med visemiljø-veninden

Anne-Li And: Nutidsvisesanger.


"Jeg lever med konstant opblomstrende spørgsmål i hjertet , kan bare ikke lade være med at engagere mig , siger Anne - Li og får varme i sine grønne øjne " (Fra en artikel i Tjörnbladet 2009)


Først da hun gik på Nordisk Viseskole i Kungälv 2002-2003 fik hun mod til at bruge de historier der pressede på , mens et helt nyt repertoire og en ny verden åbnede sig for hende, hvor både det poetiske og punkede fik plads.

Anne- Li ser sig selv som entertainer, komponist og nutidsvisesanger. Hun er professionel kunstner siden 1993, på fuld tid siden 2004. Anne- Li har optrådt på landsdækkende radioudsendelse i Sverige, Norge, Danmark og Island. Med næsten mere end 10 år som en fuldtids kunstner er Anne- Li i dag en af ​​Skandinaviens mest erfarne visesangere, komponist / oversætter og fortolker af både kollegers og forbilleders værker.


Program forår 2022 Forår


Tide Lines
Fredag d. 28. januar
Vallekilde-Hørve Kultur & Idrætscenter
Tide lines Drauget
 

Drauget sikrer PULS i Odsherred

Drauget er blandt de 57 nordiske koncertarrangører, som er udpeget til at deltage i Puls, Nordisk Kulturfonds treårige musiksatsning 2017-20.

Puls er et kulturpolitisk udviklingsarbejde, et netværk for koncertarrangører i hele Norden og et støtteprogram, som har til formål at styrke livemusikken i Norden.

Det er i LIVE-musikken og netop i de fælles oplevelser vi får omkring musikken at magien opstår! Derfor er det en fornøjelse at vi i kraft af dette samarbejde har mulighed for, i endnu højere grad at udbrede musikoplevelser af høj kunstnerisk kvalitet og sammen med publikum udforske det nordiske musik-univers.

20161121 nkf puls web

Drauget støttes af:

     Logo NordiskKulturfond