Draugets billetshop 3

Bente Kure og Leif Ernstsen

Julekoncert tirsdag d. 17. December Kl.19.30

Hørve Skole

Entré: 100 kr.

Billetter købes ved indgangen, på "Place2Book" eller bestilles på billet@drauget.dk eller på bibliotekerne i Odsherred.

Leif-og-Bente-presse-Web.png

Julekoncert


 

Bente og Leif har spillet sammen siden 1985.  Både spillesteder, festivals, kursuscentre, kongresser, skolebørn og foreninger i hele Danmark, har gennem årene nydt godt af de to talentfulde musikeres alsidige optræden og repetoire.

Bente og Leif synger naturligvis også julen ind. Få julehumøret op med masser af julesange og julemusik. Både de kendte og elskede sange, men også andre jule-sange end du lige troede fandtes. Koncerten byder bl.a. på en lang række af de sange, som Bente og Leif har indspillet på deres CD "Julefluen".

Det er en jule-koncert, hvor man efter koncerten ser folk kigge op efter snefnuggene, for de må da være på vej med så megen julestemning, hvor de små hår får lov at rejse sig fordi ordet "højtid" ikke føles spor fremmed - men det gør ordet "nærhed" heller ikke! Og et øjeblik efter er der latter og fællessang.

Oplev at Leif's harmonika faktisk kan lyde som selveste orglet i kirken juleaften! Og at Bente har englerøst - og nissemanérer! Få en forsmag på Disney's Juleshow, og slip for de lange køer ved kasse-apperaterne på julegaveindkøb, for men kan købe CD'er ved koncerten - og så er de gaver jo klaret!

Udover turneer i ind- og udland samt en del radio og TV-optrædender har Bente og Leif også fundet tid til at udgive 10 CD'er - og en LP!  Alle med flotte anmelderroser til følge!

www.benteogleif.dk

"Samarbejdet mellem Bentes sang og Ernstsens nuancerede harmonikaspil
er præget af den smukkeste indbyrdes fortrolighed...."   
                         POLITIKEN

Program forår 2022 Forår


Tide Lines
Fredag d. 28. januar
Vallekilde-Hørve Kultur & Idrætscenter
Tide lines Drauget
 

Drauget sikrer PULS i Odsherred

Drauget er blandt de 57 nordiske koncertarrangører, som er udpeget til at deltage i Puls, Nordisk Kulturfonds treårige musiksatsning 2017-20.

Puls er et kulturpolitisk udviklingsarbejde, et netværk for koncertarrangører i hele Norden og et støtteprogram, som har til formål at styrke livemusikken i Norden.

Det er i LIVE-musikken og netop i de fælles oplevelser vi får omkring musikken at magien opstår! Derfor er det en fornøjelse at vi i kraft af dette samarbejde har mulighed for, i endnu højere grad at udbrede musikoplevelser af høj kunstnerisk kvalitet og sammen med publikum udforske det nordiske musik-univers.

20161121 nkf puls web

Drauget støttes af:

     Logo NordiskKulturfond