Draugets billetshop 3

Ulvsand & Hjetland + Maja & David

Lørdag d. 1. februar Kl.20.00

Aksen - Kulturhuset i Asnæs

Entré: 100 kr.

Billetter købes ved indgangen, på "Place2book" eller bestilles på billet@drauget.dk

jetlan_ulvsand---web2.png
 

I foråret 2014 sætter de to Duo’er en lille båd i søen og tager på Danmarks Tounré. I mødet mellem Norge, Danmark, Canada og Sverige sætters bølgerne i gang. Bølger der både går højt og lavt, stille og klukkende, bølger der er brusende, og skummende vil føre publikum sikkert i havn på en smuk og hidtil ukendt kyst. Vi glæder os meget til at præsentere denne gruppe specielt sammensatte musikere i deres rette ellement.


Duoen Maja & David har base i to lande på hver sin side af kloden: Danmark og Québec (Canada). Maja Kjær Jacobsen og David Boulanger er traditionelle musikere, hver især specialister i deres respektive musiktraditioner. De kombinerer traditionerne, kun med Maja på violin, Hardangerfele og sang, og David på violin, sang og det specielle ”podo-rythmie” fra Québec til at skabe lydbilledet. Ligheder og forskelligheder bliver sammensat til en skøn blanding - en sart og intens hybrid af traditionel musik.


Maja og David: https://www.facebook.com/majakjaerjacobsendavidboulanger


Ulvsand og Hjetland har en fælles forståelse for den nordiske klang, og med sfæriske elementer af elektroniske elementer, vokal, Bouzouki samt andre instrumenter for mår de at skabe et deres helt egne lyd billeder. Duoen har spillet mange koncerter/festivaler både i ind og udland, og med nerverne stærkt forbundet til deres egne rødder, og en dyb interesse inden for Nordisk folkemusik tradition kombineret med deres eget nyskrevne materiale dannes der for publikum et harmonisk og imødekommende rum af nærvær.


Ulvsand&Hjetland: https://www.facebook.com/pages/UlvsandHjetland/306391052793211

Program forår 2022 Forår


Tide Lines
Fredag d. 28. januar
Vallekilde-Hørve Kultur & Idrætscenter
Tide lines Drauget
 

Drauget sikrer PULS i Odsherred

Drauget er blandt de 57 nordiske koncertarrangører, som er udpeget til at deltage i Puls, Nordisk Kulturfonds treårige musiksatsning 2017-20.

Puls er et kulturpolitisk udviklingsarbejde, et netværk for koncertarrangører i hele Norden og et støtteprogram, som har til formål at styrke livemusikken i Norden.

Det er i LIVE-musikken og netop i de fælles oplevelser vi får omkring musikken at magien opstår! Derfor er det en fornøjelse at vi i kraft af dette samarbejde har mulighed for, i endnu højere grad at udbrede musikoplevelser af høj kunstnerisk kvalitet og sammen med publikum udforske det nordiske musik-univers.

20161121 nkf puls web

Drauget støttes af:

     Logo NordiskKulturfond