Draugets billetshop 3

Bregenborg Band & Rubber Band

Lørdag d. 10. maj Kl.20.00

Odsherreds Gymnasium, Asnæs

Entré: 150 kr.

Billetter købes ved indgangen, på "Place2book " eller i Superbrugserne i Odsherred, eller bestilles på billet@drauget.dk

Bregenborg-rubber-web.png

Arrangeres i samarbejde med Fridsborger i Asnæs - www.fritidsborger.dk

Bregenborg Band spiller mange af de kendte traditionelle irske og skotske melodier blandet med lidt nordisk. Bandet har eksisteret i 12 år, så det er garvede musikere, der går på scenen. Det er gennem årene blevet til et hav af koncerter i ind- og udland på kendte spillesteder og festivaler som Tønder og Skagen.

Lyt til Bregenborg Band på Spotify: Bregenborg BAND – 4 - McKee and the Queen

Da Rubber Band startede i 1978, blev det nærmest betragtet som blasfemi, når man spillede kopier af The Beatles eller deres musik. På trods af dette fortsatte RubberBand med at øve, til de havde deres første offentlige koncert, under navnet "Billerne" (De skiftede senere navn til RubberBand, inspireret af The Beatles LP "Rubber Soul").

Start aftenen med lækker “Pub menu” bestående af forret med laks samt lækker buffet  med div steg, salater, tærte og kartofler.
Pris for spisning 100 kr. og skal købes/bestilles senest 3. maj

Spisning Kl. 18:30 - Dørene åbnes kl. 18:00
For gæster der ikke ønsker spisning åbnes dørene kl. 19:30

Program forår 2022 Forår


Tide Lines
Fredag d. 28. januar
Vallekilde-Hørve Kultur & Idrætscenter
Tide lines Drauget
 

Drauget sikrer PULS i Odsherred

Drauget er blandt de 57 nordiske koncertarrangører, som er udpeget til at deltage i Puls, Nordisk Kulturfonds treårige musiksatsning 2017-20.

Puls er et kulturpolitisk udviklingsarbejde, et netværk for koncertarrangører i hele Norden og et støtteprogram, som har til formål at styrke livemusikken i Norden.

Det er i LIVE-musikken og netop i de fælles oplevelser vi får omkring musikken at magien opstår! Derfor er det en fornøjelse at vi i kraft af dette samarbejde har mulighed for, i endnu højere grad at udbrede musikoplevelser af høj kunstnerisk kvalitet og sammen med publikum udforske det nordiske musik-univers.

20161121 nkf puls web

Drauget støttes af:

     Logo NordiskKulturfond