Draugets billetshop 3

Mini Festival

Aksen - Kulturhuset i Asnæs
Lørdag d. 8. november
Billetter købes ved indgangen, på "Place2book" eller bestilles på billet@drauget.dk

Køb eftermiddagsbillet her eller bestil den på billet@drauget.dk

Køb aftenbillet her eller bestil den på billet@drauget.dk

Køb heldagsbillet her eller bestil den på billet@drauget.dk

samlet web

Mini Festival

Kl. 15:00 - 18:00 Drones and Bellows & Brian McNeill
Drones & Bellows kalder sig selv amatører, fordi de ikke skal leve af musikken, men det forhindrer på ingen måde en professionel tilgang. Firkløveret har udgivet 6 CD’er på 15 år. Eller skulle man sige femkløver? Musiker (violin, bouzouki, concertina mm.), sanger, sangskriver og producer  Brian McNeill spiller en vigtig rolle i og for bandets musik og karriere og blev fra Drones & Bellows andet album, Bothwell, en katalysator for dem. En forløser af de fire musikeres materiale og evner som instrumentalister.

Læs mere om Drones & Bellows


Kl. 20:00 - 22:00 - Himmerland
Lige nu er Himmerland på vej ud og spille på festivaler på Færøerne og i Danmark, Finland, England og Italien, og samtidig er de i fuld gang med at planlægge nye turneer på spillesteder og festivaler i en lang række lande. Desuden arbejdes der målrettet på nyt materiale til det næste album som snart skal indspilles.

Læs mere om Himmerland


Kl. 22:00 - 24:00 Habadekuk
Navnet stammer fra en traditionel Fanø-melodi
Hårdtslående horn, heftig violin og medrivende rytmer kendetegner Habadekuk – et af Danmarks førende folkbands, der får dig direkte ud på dansegulvet. Den kraftfulde blanding af salsa, jazz og folk giver nyt liv til de legendariske spillemænds dansemelodier. Forvent alt fra vilde polkaer og jigs til lyriske valse og rå sømandssange.

Læs mere om Habadekuk

 

Program forår 2022 Forår


Tide Lines
Fredag d. 28. januar
Vallekilde-Hørve Kultur & Idrætscenter
Tide lines Drauget
 

Drauget sikrer PULS i Odsherred

Drauget er blandt de 57 nordiske koncertarrangører, som er udpeget til at deltage i Puls, Nordisk Kulturfonds treårige musiksatsning 2017-20.

Puls er et kulturpolitisk udviklingsarbejde, et netværk for koncertarrangører i hele Norden og et støtteprogram, som har til formål at styrke livemusikken i Norden.

Det er i LIVE-musikken og netop i de fælles oplevelser vi får omkring musikken at magien opstår! Derfor er det en fornøjelse at vi i kraft af dette samarbejde har mulighed for, i endnu højere grad at udbrede musikoplevelser af høj kunstnerisk kvalitet og sammen med publikum udforske det nordiske musik-univers.

20161121 nkf puls web

Drauget støttes af:

     Logo NordiskKulturfond