Draugets billetshop 3

Astrid & Stanley Samuelsen m. strings

Torsdag d. 15. januar Kl.19.30
Hørve Medborgerhus
Nørregade 14, 4534 Hørve
Entré: 100 kr.
Billetter købes ved indgangen,
på "Place2book " eller bestilles på billet@drauget.dk 

 

piktogram-kniv-og-gaffel-webMulighed for spisning Kl. 18:00. Spisning bestilles på billet@drauget.dk Senest en uge før koncerten.
Mad+musik: 160 kr. Benyttes rabatkort er kuvertprisen 60 kr. 

Menu: Lammegryde med brød og salat

astrid og stanley

Astrid og Stanley Samuelsen med klassisk strygerduo.

Når folk og klassisk mødes i denne kvartet kan publikum forvente en harmonisk og iørefaldende musikalsk oplevelse med flerstemmig sang på dansk, engelsk og færøsk og sprøde akustiske guitarer akkompagneret af stemningsfuld cello og inciterende klassisk violin.

Astrid Samuelsen er guitarist og sanger og er netop nomineret til titlen “Årets nye Talent” i Danish Music Award Folk. Dette på baggrund af EP’en “A tribute to George Harrison” som Astrid og Stanley udgav til download fra Itunes i September 2013.
Astrid er 26 år og allerede erfaren på scenen og har spillet koncerter både i Tyskland og på Færøerne. Aktuelt er Astrid guitarist og forsanger i bandet Deadpan Interference, der har base i København.

Stanley Samuelsen har I 2014 fejret sit 50 års jubilæum som scenekunstner. Stanley er kendt og hædret for sit store talent som sanger, guitarist, komponist og sangskriver. Han optræder på scener i Europa hvert år og er vellidt blandt sine kolleger, der beskriver Stanley som en ydmyg og talentfuld kunstner. Stanley har seks soloalbums bag sig, og 57 sange er netop udgivet i “Stanley Samuelsen Songbook”.

Andreas Tykjær Restorff er cellist og uddannet på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium. Har han spillet et bredt repertoire indenfor den klassiske og den rytmiske musikverden med førende færøske musikere og sangskrivere som Teitur, Eivør, Stanley, Hanus G. og Aldubáran.

Heiðrun Petersen er violinist og uddanner sig på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium. Heiðrun spiller i Nordic Piano Quintet og Nordic String Quartet, som blandt andet har spillet for Prinsgemalen på Chateau de Caix.

Både Andreas og Heiðrun er en del af Det Færøske Symfoniorkester, og de spiller begge med Stanley på hans danske album “Alle Hjertets Sange”.

Det bliver en aften med gode sangstemmer, guitarfingerspil og smuk klang af cello og violin. Vellyd som man kan sætte sig godt tilrette og nyde i fulde drag. Velkommen til en aften med fire færøske musikere.

Program forår 2022 Forår


Tide Lines
Fredag d. 28. januar
Vallekilde-Hørve Kultur & Idrætscenter
Tide lines Drauget
 

Drauget sikrer PULS i Odsherred

Drauget er blandt de 57 nordiske koncertarrangører, som er udpeget til at deltage i Puls, Nordisk Kulturfonds treårige musiksatsning 2017-20.

Puls er et kulturpolitisk udviklingsarbejde, et netværk for koncertarrangører i hele Norden og et støtteprogram, som har til formål at styrke livemusikken i Norden.

Det er i LIVE-musikken og netop i de fælles oplevelser vi får omkring musikken at magien opstår! Derfor er det en fornøjelse at vi i kraft af dette samarbejde har mulighed for, i endnu højere grad at udbrede musikoplevelser af høj kunstnerisk kvalitet og sammen med publikum udforske det nordiske musik-univers.

20161121 nkf puls web

Drauget støttes af:

     Logo NordiskKulturfond