Draugets billetshop 3

Lillian Boutté & Burich-L´Etienne New Orleans Ensemble
Fredag d. 23. januar Kl.20.00
Korskirken i Vallekilde
Triersvej 4, Vallekilde, 4534 Hørve
Entré: 100 kr.
Billetter købes ved indgangen, "Place2book" eller bestilles på billet@drauget.dk

 

Liljan Boutte - folder

Lyt til et af hendes numre fra YouTube

 

Lillian Boutté & Burich-l´Etienne N.O. Ensemble er et internationalt sammensat band, som spiller jazz, gospel og blues med “New Orleans-sound”.
Vi tilbyder jazz- & gospelkoncerter og giver koncerter i jazzklubber, kulturhuse, kirker m.m.
På burich.dk finder du mere om ensemblet, koncertanmeldelser, turnéplan, biografier, diskografi.
Ensemblet har lavet to anmelderroste gospel-CD´er: ”He Touched Me” og ”Let There Be Peace” Lillian Boutté - New Orleans, USA (vocal) er født i New Orleans, Louisiana, hvor hun studerede musikterapi på Xavier University of New Orleans. Det blev hurtigt kendt lokalt, at hun var en talentfuld gospelsangerinde, og lidt efter lidt udvidede hun repertoiret med jazz, rhythm & blues og swing.
Hun har bla. indspillet plader med Allan Toussaint, Dr. John, Mylon LeFleur, Lee Dorsey og the Olympia Brass Band. Hun har endvidere arbejdet med navne som Benny Waters, Chuck Credo, Danny Barker, Humphrey Lyttleton, Harry “Sweets” Edison, Milt Hinton, Al Gray m.m.fl. I november 1986 opnåede Lillian Boutté den store ære officielt at blive udnævnt til sin hjembys musikalske ambassadør - New Orleans Music Ambassador - en titel ingen anden er skænket siden Louis Armstrong!
Hun kvitterede med en storslået Europaturné, hvor hun udbredte New Orleans musikkens unikke stilarter for det tryllebundne publikum.


I september 1988 vendte Lillian Boutté - som eneste lokale artist - hjem til den ærefulde opgave at synge nationalsangen ved det republikanske partis konvent på Louisiana Superdome.
De senere år er hun blevet så stort et navn, at hun nævnes i sammenhæng med Dinah Washington, Billie Holiday, Aretha Franklin og Mahalia Jackson.
Hendes popularitet er indiskutabel og hun vækker glade minder fra hendes årlige vinterturné rundt i Danmark, som er løbet af stabelen hvert år siden 1995 og som har bragt hende til de fleste koncertsale og kirker i landet.

Thomas l´Etienne - Tyskland (clarinet/alto-&tenorsax) er født i Hamborg, Tyskland i 1956. Familien er af tysk/fransk og russisk oprindelse. Efter at have modtaget undervisning i guitar og balalajka, fik han sin første klarinet som 15 årig.
I slutningen af 70´erne var han flere gange i New Orleans, hvor han spillede sammen med Kid Thomas, Louis Nelson, Jeanett Kimball, Emanuel Sayles m.fl.
I 1982 bad Lillian Boutté Thomas om at turnere sammen med hende på en turné i Europa. Navnet på orkestret var
“Lillian Bouttés New Orleans Band”.
Finn Burich - DK (trombone) er født i Haderslev i 1958. Har præsenteret Lillian Boutté i Danmark på en årlig turné hvert år i januar måned siden 1995 og endvidere gennem en årrække turneret med hendes band i Tyskland, England, Schweiz, Norge.
Finn Burich var medlem af og bandleader for Neanders Jazzband i perioden 1981-2000.
Med bandet “Finn Burichs New Orleans Jazzband”, som har eksisteret siden 1995, har han besøgt de fleste jazzklubber og koncertsale i landet og endvidere præsenteret forskellige udenlandske solister i Danmark, feks. Sammy Rimington (GB), Geoff Bull (AUS), Don Vappie (New Orleans, USA), Patrick Artero (F), Leroy Jones (New Orleans, USA).
Finn modtog Femø Jazzprisen i 2001.
Phil Parnell - New Orleans, USA (piano)

Phil Parnell er en enestående repræsentant for New Orleans-pianostil. Hans spil omfatter mange af New Orleans-musikkens facetter.
Phils interesse for musik startede allerede i 5-års alderen og som teenager kom den største påvirkning fra jazzmusikken.
For at dygtiggøre sig, beskæftigede han sig med pianisten Ellis Marsalis´ pianostil. Dette førte til en uddannelse på Berklee College of Music i Boston.
Da han vendte tilbage til New Orleans, begyndte han at spille med nogle af de gamle jazzkoryfæer. Snart akkompagnerede han mange af de kendte New Orleans-musikere ved koncerter i byens talrige dansehaller, barer, festivaler, på hjuldamperne, og ikke mindst i udlandet - stilmæssigt spændende over jazz, funk, latin, rhythm & blues og rock.
Gennem "Musicians for Music", New Orleans, har han modtaget en pris i komposition fra "National Endowment of the arts".
Phil har spillet og indspillet med navne som Johnny Vidacovich, Gatemouth Brown, Thomas Jefferson, Danny Barker, Leroy Jones, Bo Diddly, Astrud Gilberto, George Porter, Red Tyler, Thelma Houston, Lillian Boutté, Dave Bartholemew.

Torben Bøtker Bjørnskov - DK (bas)
Født i Skanderborg i 1966. Han er uddannet bassist fra Det Rytmiske Musikkonservatorium i København.
Torben har turneret med Lillian Boutté over det meste af verden, og vandt international Jazzpris som bedste solist i Spanien i 1994. Endvidere samarbejde med bla. Benjamin Koppel, Erling Kroner, Marie Bergman, Pinetop Perkins, James Moody, Tom Harrel, Billy Hart, Leroy Jones og mange andre.

Espen Laub von Lillienskjold - DK (trommer)
Espen Laub von Lillienskjold er født i Herning i 1982.
Uddannet diplommusiker fra Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus (2000-2005). Solistklasse (2006-2008).

 

Program forår 2022 Forår


Tide Lines
Fredag d. 28. januar
Vallekilde-Hørve Kultur & Idrætscenter
Tide lines Drauget
 

Drauget sikrer PULS i Odsherred

Drauget er blandt de 57 nordiske koncertarrangører, som er udpeget til at deltage i Puls, Nordisk Kulturfonds treårige musiksatsning 2017-20.

Puls er et kulturpolitisk udviklingsarbejde, et netværk for koncertarrangører i hele Norden og et støtteprogram, som har til formål at styrke livemusikken i Norden.

Det er i LIVE-musikken og netop i de fælles oplevelser vi får omkring musikken at magien opstår! Derfor er det en fornøjelse at vi i kraft af dette samarbejde har mulighed for, i endnu højere grad at udbrede musikoplevelser af høj kunstnerisk kvalitet og sammen med publikum udforske det nordiske musik-univers.

20161121 nkf puls web

Drauget støttes af:

     Logo NordiskKulturfond