Draugets billetshop 3

Mike Andersen

Lørdag d. 7. februar Kl.20.00

Aksen - Kulturhuset i Asnæs
Centervejen 91, 4550 Asnæs

Entré: 150 kr.

Billetter købes ved indgangen, på "Place2book " eller bestilles på billet@drauget.dk

Mike Andersen - Folder

”Dansk kunstner i verdensklasse på sit 5. album”. Intet mindre skriver pladeselskabet, NMS, som står bag Mike Andersen – Og vi andre kan kun tilslutte os…. Dette er soul og blues inspireret musik i verdensklasse!
For på Mike Andersens 5. fuldlængde album HOME, går alt op i en højere enhed for den 37-årige sangskriver og musiker, der har 5 DMA nomineringer og over 1000 koncerter på CV'et i eget navn.
HOME har release i Danmark d. 1. september 2014 og det følges op en omfattende turne i både Danmark, samt i Norge og Tyskland, hvor det er lykkedes Mike Andersen at slå sit navn mere og mere fast. (Mike har før haft stor succes på bl.a. det hollandske marked, men ønskede at arbejde mere intensivt for og med det danske publikum).
Noget af Mike’s inspiration til den nye CD, HOME, kom bl.a. til ham, da han sidste år sad på en bar i Nashville og spontant fældede en tåre til en country-sang. En genre – den hvide mands blues - som han, med undtagelse af Ray Charles’ version af genren, ellers ikke rigtig havde forstået sig på! Nashville inspirationen, byens fokus på ”den gode sang” og historiefortællingen høres tydeligt i Mike’s første singleudspil fra CD’en. En perle af en sang som allerede er et hit blandt hans fans; ”Raindrop in a Drought”.
HOME er optaget og produceret af Mike Andersen selv, der hvor han er allermest privat; i sit eget hjem. I studiet i kælderen har musikerne kunnet komme og gå som de ville, når de havde en idé, der skulle afprøves. Der har været god tid til at eksperimentere med alle elementerne og finde lige den sound, de ønskede. Desuden har de kunne optage lige præcis på det tidspunkt, hvor stemningen var rigtig til en given sang.
Det har givet et resultat som er top-klasse på alle niveauer. Det swinger og sprudler af spilleglæde, og balladerne bliver leveret så intimt og indfølt at man fornemmer, at man er helt inde i det private rum.

Hør Mike Andersens sidste album på Spotify: Mike Andersen – Home

 

Program forår 2022 Forår


Tide Lines
Fredag d. 28. januar
Vallekilde-Hørve Kultur & Idrætscenter
Tide lines Drauget
 

Drauget sikrer PULS i Odsherred

Drauget er blandt de 57 nordiske koncertarrangører, som er udpeget til at deltage i Puls, Nordisk Kulturfonds treårige musiksatsning 2017-20.

Puls er et kulturpolitisk udviklingsarbejde, et netværk for koncertarrangører i hele Norden og et støtteprogram, som har til formål at styrke livemusikken i Norden.

Det er i LIVE-musikken og netop i de fælles oplevelser vi får omkring musikken at magien opstår! Derfor er det en fornøjelse at vi i kraft af dette samarbejde har mulighed for, i endnu højere grad at udbrede musikoplevelser af høj kunstnerisk kvalitet og sammen med publikum udforske det nordiske musik-univers.

20161121 nkf puls web

Drauget støttes af:

     Logo NordiskKulturfond