Draugets billetshop 3

Skeeter, Tødten og Dandanell

Lørdag d. 28. marts Kl.20.00
Café Ayse
Adelers Allé 114, 4540 Fårevejle
Entré: 100 kr.
Billetter købes ved indgangen,
på "Place2book " eller bestilles på billet@drauget.dk

piktogram-kniv-og-gaffel-web

  

Mulighed for at deltage i buffet til 119 kr. fra Kl. 18:00. Spisning bestilles på info@cafeayse.dk eller i cafeen.

STD 2014 Pressefoto web 5

Skeeter, Tødten og Dandanell er tre modne herrer der har rødder i Odsherred på Sjælland. Deres repertoire med traditionel folkemusik bringer publikum en tur rundt I Irland og Skotland, men også enkelte korte ture til de nordiske lande. Erik Skeeters lidt hæse, udtryksfulde stemme får den helt rigtige irske tone frem, og når Niels og Michael kommer med, bliver det til et velklingende voksent trestemmigt mandskor. Musikken og numrene giver plads til både tårer og smil, og fremføres på en behagelig, medlevende og svingende måde. Michael Tødten, er gruppens harmonikavirtuos, Niels Dandanell svinger bas /guitar og Skeeter står for guitar/ bodhran. Gruppen har med stor succes trukket fulde huse på spillesteder rundt i landet, og er kendt af mange for deres årlige koncert på Tønderfestivallens klubscene, da denne eksisterede.


Du kan lytte til lydklip af lidt af musikken her: http://dandanell.eu/std/


Erik Skeeter Thornsen har udgivet noget af sin egen musik - Besøg hans hjemmeside her: http://skeeter.dk/

 

 

Program forår 2022 Forår


Tide Lines
Fredag d. 28. januar
Vallekilde-Hørve Kultur & Idrætscenter
Tide lines Drauget
 

Drauget sikrer PULS i Odsherred

Drauget er blandt de 57 nordiske koncertarrangører, som er udpeget til at deltage i Puls, Nordisk Kulturfonds treårige musiksatsning 2017-20.

Puls er et kulturpolitisk udviklingsarbejde, et netværk for koncertarrangører i hele Norden og et støtteprogram, som har til formål at styrke livemusikken i Norden.

Det er i LIVE-musikken og netop i de fælles oplevelser vi får omkring musikken at magien opstår! Derfor er det en fornøjelse at vi i kraft af dette samarbejde har mulighed for, i endnu højere grad at udbrede musikoplevelser af høj kunstnerisk kvalitet og sammen med publikum udforske det nordiske musik-univers.

20161121 nkf puls web

Drauget støttes af:

     Logo NordiskKulturfond