Draugets billetshop 3

De Gyldne Drenge

Fredag d. 2. oktober Kl.20.30
Café Ayse
Adelers Allé 114, 4540 Fårevejle
Entré: 100 kr.
Billetter købes ved indgangen,
på "Place2book " eller bestilles på billet@drauget.dk

piktogram-kniv-og-gaffel-web

  

Mulighed for at deltage i buffet fra Kl. 18:00. Spisning bestilles på info@cafeayse.dk eller i cafeen.

De gyldne drenge - Folder

 

Irsk på dansk
 
Folk advares på det kraftigste mod den fare de vil blive udsat for, hvis de møder op til koncert med De Gyldne Drenge.
5 ustyrlige musikanter udsætter publikum for deres uhæmmede og lemfældige omgang med en lang række af danskernes mest folkekære melodier. Hjemmebrænderiet, Jeg er ikke som de andre, Ved haw’et – Ved haw’et o.s.v. o.s.v.
Melodier der alle, i sin tid blev lanceret og gjort landskendte af De Gyldne Løver, men i virkeligheden drejer det sig jo om irske oversættelser. Så det bliver efter devisen: ”Når De Gyldne Løver kan efterligne The Dubliners, kan vi vel også vi vel også efterligne De Gyldne Løver”.
Som altid vil drengene strække sig lang for at opnå publikums overbærenhed, men forventer til gengæld loyal støtte i form af taktfast klappen og syng med på ”Løvernes” udødelige hits.
Instrumenter vil der være rigeligt af og alle 5 vil skråle efter bedste evne. Der er desuden en overhængende risiko at publikum vil komme i opstemt tilstand.
De Gyldne Drenge er:
Lars Kirkegaard på harmonika, Jørgen Dickmeiss violin, Jens Holgersen på kontrabas, Ole Smith på guitar og banjo og Troels Smith på guitar, tenorbanjo, mandolin, tinfløjte og irsk håndtromme.
 
Med andre ord: 5 rigtig dygtige musikere der synger De Gyldne Løvers sange + flere hundrede andre sange på irsk og dansk uden ad, mens de ved siden af trakter et større antal musikinstrumenter.

 

 

Program forår 2022 Forår


Tide Lines
Fredag d. 28. januar
Vallekilde-Hørve Kultur & Idrætscenter
Tide lines Drauget
 

Drauget sikrer PULS i Odsherred

Drauget er blandt de 57 nordiske koncertarrangører, som er udpeget til at deltage i Puls, Nordisk Kulturfonds treårige musiksatsning 2017-20.

Puls er et kulturpolitisk udviklingsarbejde, et netværk for koncertarrangører i hele Norden og et støtteprogram, som har til formål at styrke livemusikken i Norden.

Det er i LIVE-musikken og netop i de fælles oplevelser vi får omkring musikken at magien opstår! Derfor er det en fornøjelse at vi i kraft af dette samarbejde har mulighed for, i endnu højere grad at udbrede musikoplevelser af høj kunstnerisk kvalitet og sammen med publikum udforske det nordiske musik-univers.

20161121 nkf puls web

Drauget støttes af:

     Logo NordiskKulturfond