Draugets billetshop 3

Søren Krogh & Perry Stenbäck Duo
Torsdag d. 8. oktober Kl.19.30
Hørve Medborgerhus
Nørregade 14, 4534 Hørve
Entré: 100 kr.
Billetter købes ved indgangen, på "Place2book" eller bestilles på billet@drauget.dk


OBS! Der er mulighed for spisning før koncerten. 
Dette bestilles på billet@drauget.dk 
Menu ved denne koncert er Lasagne.
Pris for spisning: 60 kr.

Søren og Perry - Folder

En aften med to prisvindere -
En af landets bedste troubadourer og en af landets bedste musikere.

I november 2013 modtog Søren Krogh den meget prestigefyldte pris som årets sangskriver ved Danish Music Award Folk. Dette for sin seneste cd, HARDCORE TROUBADOUR. Og han er da sandt at sige, heller ingen vårhare. Med over 2000 koncerter og syv cd´er i eget navn er det ikke rutinen, der mangler hos den nordjyske troubadour. Gennem 20 år har han turneret landet tyndt i forskellige konstellationer, som ankermand for egne projekter, bands, duo´er og ikke mindst som solist.

”Jeg fortæller historier” siger han. Og det både i og mellem sangene vil enhver vide, der har oplevet en koncert med Krogh. Han beskriver det selv således: ”Det er på scenen, jeg føler mig hjemme. Foran et publikum. Det er i samspil med publikum jeg befinder mig bedst. Jeg tjente i sin tid mine lærepenge på de vestjyske bodegaer, og der lærer man samspillets kunst mellem artist og publikum…. Det var længe før man begyndte at bilde unge håbefulde talenter ind, at man kunne vinde en karriere i en tv-konkurrence … heldigvis for dét”.

Søren Krogh debuterede i 1998 med CD’en Indianerdrengen, men fik først sit kunstneriske gennembrud med Silhuetter i 2001, hvor han havde komponeret musik til en række digte af den nordjyske forfatter, Knuth Becker. Siden er det blevet til i alt syv udgivelser i eget navn, senest den føromtalte ”Hardcore Troubadour” fra 2012.


Kroghs cd´er er alle blevet modtaget med glimrende anmeldelser: ”Krogh synger Aakjær” toppede med 6 ud af 6 stjerner som det bedste og blev skarpt efterfulgt af både 4- og 5-stjernede anmeldelser.

Tidligere skrev pressen bla:
- ”Så længe der findes folk som Hausgaard, Olsen og Krogh er den musikalske verden i Danmark ikke helt af lave” (Peter Nørgaard, Ekstra Bladet) - ”Søren Krogh overbeviser på denne cd om sine evner som en ferm melodisnedker og en fortræffelig sanger” (***** - Jyllands-Posten) - ”Danmark har fået endnu en Benny Andersen, der med musikalsk pensel formår at male danskheden til genkendelighed med valg af humor, temaer og toner”( Rikke Carlsson, Arbejderen & Moderne viser) - ”Et fremragende tidsbillede (***** - Jens Andersen, Midtjyllands Avis) Søren Krogh er tidligere nomineret til forskellige priser, bl.a. Danish Music Awards og Nordjysk Kulturpris. I december 2011 modtog han Gelsted-Kirk-Scherfig-prisen for sin Aakjær-udgivelse.
Denne aften har han selskab på scenen af guitaristen, Perry Stenbäck, som også slår sine folder med bl.a. Sebastian og Allan Olsen. Perry modtog i 2009 en DMA-statuette som årets instrumentalist, og sammen er de garant for en aften med gode sange og historier med masser og humor, både på og foran scenen. Kort sagt:

 

 

Program forår 2022 Forår


Tide Lines
Fredag d. 28. januar
Vallekilde-Hørve Kultur & Idrætscenter
Tide lines Drauget
 

Drauget sikrer PULS i Odsherred

Drauget er blandt de 57 nordiske koncertarrangører, som er udpeget til at deltage i Puls, Nordisk Kulturfonds treårige musiksatsning 2017-20.

Puls er et kulturpolitisk udviklingsarbejde, et netværk for koncertarrangører i hele Norden og et støtteprogram, som har til formål at styrke livemusikken i Norden.

Det er i LIVE-musikken og netop i de fælles oplevelser vi får omkring musikken at magien opstår! Derfor er det en fornøjelse at vi i kraft af dette samarbejde har mulighed for, i endnu højere grad at udbrede musikoplevelser af høj kunstnerisk kvalitet og sammen med publikum udforske det nordiske musik-univers.

20161121 nkf puls web

Drauget støttes af:

     Logo NordiskKulturfond