Draugets billetshop 3

In Lonely Majesty
Lørdag d. 31. oktober Kl.20.00
Aksen - Kulturhuset i Asnæs
Centervejen 91, 4550 Asnæs
Entré: 100 kr.
Billetter købes ved indgangen, på "Place2book" eller bestilles på billet@drauget.dk

ILM - Folder

Støvletrampende irsk-inspireret indie-folk I en branche fyldt med pop og elektronisk musik skiller "In Lonely Majesty" sig ud - og lever hermed op til deres navn!

De leverer inspirerende livsglad musik, som henter inspiration i rock og folk genren. Deres sange er originale, opfindsomme og der er garanti for ørehængere.
Dette har gjort, at de i P3's karrierekanon er blevet udvalgt mellem mere end 1600 numre som værende en af de kun 12 semi-finalister.
Efter en fantastisk optræden til dette års spotfestival, hvor GAFFA skamroste bandet og gav dem fem ud af seks stjerner, endte de blandt de sidste 8 finalister.


Ligeledes har deres første udgivelse "Travel Far" været ugens track hos Copenhagen Culture, som også kun havde rosende ord tilovers for bandet.
"Travel Far” har tidligere ligget nr. 1 på Bands of Tomorrows single chart. Bandet er utrolig alsidigt og leverer alt fra stille hymner til up-tempo rock. De har en fantastisk energi og skaber god stemning
hver gang de spiller. Musikalsk er de meget åbne, og elsker at udfordre sig selv og deres musik.
I øjeblikket arbejdes der på en EP.

 

 

 

Program forår 2022 Forår


Tide Lines
Fredag d. 28. januar
Vallekilde-Hørve Kultur & Idrætscenter
Tide lines Drauget
 

Drauget sikrer PULS i Odsherred

Drauget er blandt de 57 nordiske koncertarrangører, som er udpeget til at deltage i Puls, Nordisk Kulturfonds treårige musiksatsning 2017-20.

Puls er et kulturpolitisk udviklingsarbejde, et netværk for koncertarrangører i hele Norden og et støtteprogram, som har til formål at styrke livemusikken i Norden.

Det er i LIVE-musikken og netop i de fælles oplevelser vi får omkring musikken at magien opstår! Derfor er det en fornøjelse at vi i kraft af dette samarbejde har mulighed for, i endnu højere grad at udbrede musikoplevelser af høj kunstnerisk kvalitet og sammen med publikum udforske det nordiske musik-univers.

20161121 nkf puls web

Drauget støttes af:

     Logo NordiskKulturfond