Draugets billetshop 3

Nicolai Engstrøm & Michael Abel
Torsdag d. 26. november Kl.19.30
Hørve Medborgerhus
Nørregade 14, 4534 Hørve
Entré: 100 kr.
Billetter købes ved indgangen, på "Place2book" eller bestilles på billet@drauget.dk


OBS! Der er mulighed for spisning før koncerten. 
Dette bestilles på billet@drauget.dk 
Menu ved denne koncert Ovnstegt kylling og kartofler. Tzatziki.
Pris for spisning: 60 kr.

Abel-Engstrøm - Folder

 

 

Nicolai Engstrøm:

Faldt i gryden i tresserne(beatles, Donovan, Dylan, James taylor, Bert Jansch osv)


Oprindeligt udannet klassisk guitarist på “kongekons”. Efter endt uddannelse vendte Nicolai tilbage til det, som han som udgangspunkt havde beskæftiget sig med, men nu med focus på at skrive musik selv.
Han har fået udgivet 5 cd ér - sidst “Lånt tid” - ligger alle på Spotify. Nicolai har skrevet musikken til Karen Lise Mynsters Reumert-pris-vindende forestilling “Tågænger” Han har ligeledes sammen med Jacob Morild lavet Cafe Liva-cabaretten “Om lidt sir` vi farvel”.
Nicolai har turneret i hele Norden med trioen “Nordisk Knockout”


Michael Abel:

Michael Abel er i dagligdagen en engageret forsvarsadvokat, men har i mere end 40 år samtidig været aktiv på “visefronten”. Han er med sin sang og sin guitar rundet af den nyere nordiske visetradition.
Han er uddannet på på Den Nordiske Viseskole i Kungälv. Hun har sunget viser i adskillige sammenhænge, herunder i viseklubber, højskoler, kirker m.v.

 

 

Program forår 2022 Forår


Tide Lines
Fredag d. 28. januar
Vallekilde-Hørve Kultur & Idrætscenter
Tide lines Drauget
 

Drauget sikrer PULS i Odsherred

Drauget er blandt de 57 nordiske koncertarrangører, som er udpeget til at deltage i Puls, Nordisk Kulturfonds treårige musiksatsning 2017-20.

Puls er et kulturpolitisk udviklingsarbejde, et netværk for koncertarrangører i hele Norden og et støtteprogram, som har til formål at styrke livemusikken i Norden.

Det er i LIVE-musikken og netop i de fælles oplevelser vi får omkring musikken at magien opstår! Derfor er det en fornøjelse at vi i kraft af dette samarbejde har mulighed for, i endnu højere grad at udbrede musikoplevelser af høj kunstnerisk kvalitet og sammen med publikum udforske det nordiske musik-univers.

20161121 nkf puls web

Drauget støttes af:

     Logo NordiskKulturfond