Draugets billetshop 3

Jacob Dinesen Duo

Lørdag d. 30. januar Kl.20.30
Café Ayse
Adelers Allé 114, 4540 Fårevejle
Entré: 100 kr.
Billetter købes ved indgangen,
på dette linkeller bestilles på billet@drauget.dk

piktogram-kniv-og-gaffel-web

  

Mulighed for at deltage i pizza/burger buffet fra Kl. 18:00. Pris 119 kr.
Spisning bestilles på 
info@cafeayse.dk eller i cafeen.

Jacob Dinesen Duo

19 årig dansk singer/songwriter.
Jacob startede med at spille musik for 8 år siden, da han fik sin første guitar til jul. Siden da har musikken taget fart for den unge sangskriver fra Tønder. Med inspirations kilder som Bruce Springsteen, Allan Taylor, Frank Zappa, Van Morrison og Dougie Maclean, har Jacob et godt musikalsk fundament i folk og rock musikken. Jacob voksede op med Tønder Festivalen som satte præg på ham selv og hans musik.
I 2008 mødte Jacob den engelske musiker Allan Taylor, som lærte ham meget om musikken, og forskellige guitar teknikker som bruges i folk og rock genren.
I September 2012 havde Jacob den ære at gæste optræde til Allan Taylor’s koncert i Tønder, på Hagges musik pub.

 

I 2014 startede tankerne om det ikke var på tide at lave en CD, Jacob Dinesen’ssang “Dancing Devil” var kommet på P4’s playliste og fik rigtige gode anmeldelser. Efter Jacob Dinesen og hans fem mands stærke band brød op, efter de spillede deres sidste koncert til Tønder Festivalen 2014 på Hagges musik pub, besluttede Jacob Dinesen at samle dem igen for at indspille CD’en. Albummet kom til at hedde “Count The Ways”, titlen er et nummer på albummet som Jacob Dinesen skrev sammen med musikeren Eric Beverly fra Austin Texas. Albummet byder på solid rock, folk og de dybere ballader. Jacob Dinesen’s debut CD blev udgivet den 18 Juni 2015, og allerede på dagen lå den som den fjerde mest downloadede på iTunes i Danmark.

Efterfølgende kommentar fra - Alex Nyborg Madsen P4:
“ Han er en af de største talenter jeg har hørt i Danmark i en del år”
Udover “Dancing Devil” er en af de andre singler “Will You Stay” også kommet på P4’s playliste, og har ligget på 1 pladsen over de mest spillede sange på P5.
Jacob Dinesen har brugt foråret 2015 på at færdiggøre CD’en og Turnere sammen med Mikael Pedersen hvor næsten hver koncert har været helt udsolgt.

 

Denne aften har Jacob Dinesen følgeskab af 21 årige Mikael Pedersen.
Guitarist og vokal i Jacob Dinesen Band
Mikael Pedersen er en ung musiker fra Abild i Sønderjylland. Han spiller guitar som sit hoved instrument. I en alder af 13 år faldt valget på guitar, da han for første gang hørte Dizzy Mizz Lizzy’s musik.
Han blev grebet af Tim Christensens guitar spil og vokal. Derefter besluttede han sig for at ville spille guitar.Udover at hente inspiration fra Tim Christensen var der også andre så som Tina Dickow der gjorde indtryk, og gav ham smag for rock, folk og blues.

 

Program forår 2022 Forår


Tide Lines
Fredag d. 28. januar
Vallekilde-Hørve Kultur & Idrætscenter
Tide lines Drauget
 

Drauget sikrer PULS i Odsherred

Drauget er blandt de 57 nordiske koncertarrangører, som er udpeget til at deltage i Puls, Nordisk Kulturfonds treårige musiksatsning 2017-20.

Puls er et kulturpolitisk udviklingsarbejde, et netværk for koncertarrangører i hele Norden og et støtteprogram, som har til formål at styrke livemusikken i Norden.

Det er i LIVE-musikken og netop i de fælles oplevelser vi får omkring musikken at magien opstår! Derfor er det en fornøjelse at vi i kraft af dette samarbejde har mulighed for, i endnu højere grad at udbrede musikoplevelser af høj kunstnerisk kvalitet og sammen med publikum udforske det nordiske musik-univers.

20161121 nkf puls web

Drauget støttes af:

     Logo NordiskKulturfond