Draugets billetshop 3

The Blues Overdrive

Lørdag d. 6. februar Kl.20.30
Café Ayse
Adelers Allé 114, 4540 Fårevejle
Entré: 100 kr.
Billetter købes ved indgangen,
på dette linkeller bestilles på billet@drauget.dk

piktogram-kniv-og-gaffel-web

  

Mulighed for at deltage i buffet fra Kl. 18:30. Pris 119 kr.
Spisning bestilles på 
info@cafeayse.dk eller i cafeen.

The Blues Overdrive - Folder edited-1

The Blues Overdrive er tilbage på landevejene og med sig har de det nye album ”Clinch!” som fornyligt er blevet belønnet med en nominering til “Årets Danske Bluesudgivelse” til Danish Music Awards. Bandet spillermusik der får fortid til at lyde af fremtid og viser hvordan bluesmusik kan spilles i en spændende moderne form. Der blandes stilsikkert elementer fra klassisk Chicago blues til tranceagtige og hyponotiserende delta grooves.
Det nye album har allerede givet dem radio airplay over det meste af verden og har været “ugens album“ både i britisk og australsk radio. Dertil kommer et overvældende antal af flotte anmeldelser. Deriblandt fem stjerner i Europas førende bluesmagasin Bluesnews med ordene “Der er kort og godt en originalitet og et melodisk drev i dette band som det er let at blive besat af.“


Debutpladen fra 2012 gav dem et internationalt gennembrud og i 2013 modtog de prisen som ”Årets Debut Album” af det anerkendte tyske musikmagasin Wasser Prawda. Allerede i 2003 slog The Blues Overdrive sit navn fast på den danske bluesscene ved at vinde den prestigefyldte jubilæumskonkurrence på det skandinaviske bluesmekka, Mojo Blues Bar i det indre København.


De seneste år har orkestret været et af landet mest efterspurgte bluesbands med over 100 koncerter i ind og udland. Deriblandt tæller Skanderborg Festival, Copenhagen. Jazz Festival, Copenhagen Blues Festival og flere store internationale
festivaler og turneer i blandt andet Tyskland, Norge, Sverige, Polen og England.


Med et særdeles alsidigt repertoire er der noget for enhver musikelsker og det er en af de koncerter man ikke skal gå glip af!


Gaffa’s respekterede anmelder Esben Strunk skrev:
”Internationalt format på danske bluesdrenges toer. Håndværket er i den grad i orden her, hvor Martin Olsen og kompagni minsandten får hjælp på to tracks af den amerikanske stjerneguitarist Duke Robillard på en plade hvor bandet hverken
agerer musikalsk frilandsmuseum i den rendyrkede stiløvelses tegn eller hopper i den modsatte grøft og kaster sig ud i fornyelse og modernisering for moderniseringens egen skyld. Resultatet er blåt og solidt – lyt selv.”


Lineup:
Martin Olsen (vokal/guitar), Andreas Andersen (single guitar), Thomas Birck (bas), Louisian Boltner (trommer)

 

Program forår 2022 Forår


Tide Lines
Fredag d. 28. januar
Vallekilde-Hørve Kultur & Idrætscenter
Tide lines Drauget
 

Drauget sikrer PULS i Odsherred

Drauget er blandt de 57 nordiske koncertarrangører, som er udpeget til at deltage i Puls, Nordisk Kulturfonds treårige musiksatsning 2017-20.

Puls er et kulturpolitisk udviklingsarbejde, et netværk for koncertarrangører i hele Norden og et støtteprogram, som har til formål at styrke livemusikken i Norden.

Det er i LIVE-musikken og netop i de fælles oplevelser vi får omkring musikken at magien opstår! Derfor er det en fornøjelse at vi i kraft af dette samarbejde har mulighed for, i endnu højere grad at udbrede musikoplevelser af høj kunstnerisk kvalitet og sammen med publikum udforske det nordiske musik-univers.

20161121 nkf puls web

Drauget støttes af:

     Logo NordiskKulturfond