Draugets billetshop 3

Kristian Lilholt - Land

Lørdag d. 13. februar Kl.20.00
Vallekilde Højkskole
Højskolevej 9, Vallekilde, 4534 Hørve
Entré: 150 kr.
Billetter købes ved indgangen,
på dette linkeller bestilles på billet@drauget.dk

piktogram-kniv-og-gaffel-web

  
Spisning kl. 18:30 bestilles på billet@drauget.dk

LAND live 2015-1 edited-2

LAND er en rejse i årstidernes danske landskaber i musik, lyrik, malerier og film.

I 2005 skabte billedkunstner Carsten Frank 8 store landskabsmalerier til firmaet Jyske Finans i Silkeborg. Det samlede værk fik titlen LAND. Af uvisse årsager fik han for første gang lyst til at lade nogle skrevne ord følge hvert maleri. Disse digte blev placeret ved de respektive malerier, da LAND frisen blev hængt op i Jyske Finans.

I foråret 2006 inviterede Carsten Frank komponist og musiker Kristian Lilholt ind at se LAND. LAND gjorde et kolossalt indtryk på Kristian Lilholt, hvilket affødte en stor lyst hos denne til at viderebringe oplevelsen. De første fragmenter af melodier til LAND digtene opstod allerede ved dette første møde, og i de næste 3 år komponerede Kristian Lilholt sange og musikalske forløb over digtene og de 8 malerier.

Ud fra devisen: 'musik for musikkens skyld, stemning for himlens skyld' blev musikken indspillet med en skøn blanding af danske solister og instrumentalister fra både den klassiske og den rytmiske scene. Navne som Michala Petri, Benjamin Koppel, Nanna Lüders, Lise Dandanell, Cecillie Hyldgård, SP Poulsen, Sanne Damore, Ida Friis Virenfeldt, Kasper Vadsholt m.fl. medvirker på LAND.

Ideen opstod med at tilføje endnu en dimension til LAND i form af 8 film over de 8 sange og malerier, og filmproducer Kim Søgaard blev valgt til at løse denne opgave. Disse 8 film er lige så spændende og varierede som årstiderne vitterligt er i Danmark. Fra det vådeste våde novembervejr, til den solbeskinnede høsttid i august.

I live-udgaven af land smelter musik og billeder sammen i en højere enhed.

https://www.youtube.com/watch?v=gn_QsSeuG2M

 

Program forår 2022 Forår


Tide Lines
Fredag d. 28. januar
Vallekilde-Hørve Kultur & Idrætscenter
Tide lines Drauget
 

Drauget sikrer PULS i Odsherred

Drauget er blandt de 57 nordiske koncertarrangører, som er udpeget til at deltage i Puls, Nordisk Kulturfonds treårige musiksatsning 2017-20.

Puls er et kulturpolitisk udviklingsarbejde, et netværk for koncertarrangører i hele Norden og et støtteprogram, som har til formål at styrke livemusikken i Norden.

Det er i LIVE-musikken og netop i de fælles oplevelser vi får omkring musikken at magien opstår! Derfor er det en fornøjelse at vi i kraft af dette samarbejde har mulighed for, i endnu højere grad at udbrede musikoplevelser af høj kunstnerisk kvalitet og sammen med publikum udforske det nordiske musik-univers.

20161121 nkf puls web

Drauget støttes af:

     Logo NordiskKulturfond