Draugets billetshop 3

Hans Theessink & Knud Møller

Lørdag d. 12. marts Kl.20.00
Vallekilde Højkskole
Højskolevej 9, Vallekilde, 4534 Hørve
Entré: 150 kr.
Billetter købes ved indgangen,
på dette linkeller bestilles på billet@drauget.dk

piktogram-kniv-og-gaffel-web


Mulighed for at deltage i pzzabuffet til 60 kr. kl. 18:30
Buffet bestilles på billet@drauget.dk

  
Theesinkmøller - Folder edited-1

De to garvede guitarister Hans Theessink og Knud Møller byder med deres blues-duo på en intens og medrivende musikalsk oplevelse. Repertoiret byder på sange fra Hans Theessinks omfattende bagkatalog krydret med andre numre fra den traditionelle blues roots genre. Alt sammen karakteriseret af Hans Theessinks dybe og varme baryton. Koncerterne vil naturligvis rumme særlige lækkerier for guitarentusiaster - i form af til tider nærmest halsbrækkende og til tider følsomme og lyriske guitarimprovisationer.


Er man til gedigen, velspillet blues, så er man til Theessink & Møller.


Hver for sig er de kapaciteter i genren. Sammen er de en feinschmecker-oplevelse, der giver både gåsehud og smil på læben. Den kompetente blues duo er garant for, at publikum får en intens og medrivende blues koncert med både originale numre og numre fra den traditionelle blues-roots-genre, som duoen mestrer så flot.


Fremført med Theessinks dybe, varme baryton går det lige i eftertænksomme blueshjerter.


Koncerten garneres med højt kvalificerede lækkerier for guitarentusiaster i form af følsomt fremførte improvisationer.


Både Hans Theessink og Knud Møller har i deres respektive hjemlande, Østrig og Danmark, høstet diverse priser og anerkendelser. Knud Møller har, blandt andet, opnået prisen som ”Årets danske instrumentalist”. Hans Theessink har - hele to gange - vundet den østrigske ”Amadeus Music Award” for bedste udgivelse i kategorien ”Jazz, World, Blues”.


Priser begge er glade for og stolte af - men selv sætter de allermest pris på blues musikken. At spille den og være i den - sammen med publikum. Det er dét, de brænder for, og dét, der brænder igennem, når de er sammen på en scene.
Hans Theessink er kendt som en af Europas stærkeste blues-guitarister - med speciale i teknikker som Bottleneck og Fingerpicking og med en intens og medrivende vokal, der fik en anmelder til at beskrive sangeren som "...sidder han med fødderne i Mississippiflodens mudrede vande".

 

Program forår 2022 Forår


Tide Lines
Fredag d. 28. januar
Vallekilde-Hørve Kultur & Idrætscenter
Tide lines Drauget
 

Drauget sikrer PULS i Odsherred

Drauget er blandt de 57 nordiske koncertarrangører, som er udpeget til at deltage i Puls, Nordisk Kulturfonds treårige musiksatsning 2017-20.

Puls er et kulturpolitisk udviklingsarbejde, et netværk for koncertarrangører i hele Norden og et støtteprogram, som har til formål at styrke livemusikken i Norden.

Det er i LIVE-musikken og netop i de fælles oplevelser vi får omkring musikken at magien opstår! Derfor er det en fornøjelse at vi i kraft af dette samarbejde har mulighed for, i endnu højere grad at udbrede musikoplevelser af høj kunstnerisk kvalitet og sammen med publikum udforske det nordiske musik-univers.

20161121 nkf puls web

Drauget støttes af:

     Logo NordiskKulturfond