Draugets billetshop 3

Pernille & Stephen Quigg
Torsdag d. 7. april Kl.19.30
Hørve Medborgerhus
Nørregade 14, 4534 Hørve
Entré: 100 kr.
Billetter købes på dette linkeller bestilles på billet@drauget.dk


OBS! Der er mulighed for spisning før koncerten. 
Kylling m. Tzatiki, kartofler m.m.
Dette bestilles på billet@drauget.dk 
Pris for spisning: 60 kr.

PernilleStephenCOVER2 edited-1

Stephen Quigg er tidligere medlem af den legendariske skotske folkemusik gruppe the McCalmans. Han har optrådt som folkesanger i mere end 35 år og har turneret på kryds og tværs af Skotland og i de senere år også i Danmark, Tyskland og Holland. Stephen’s repertoire strækker sig fra stille traditionelle ballader til fodstampende sange der maner til kamp - godt blandet med en vis portion humor. Denne kombination sikrer at hans materiale er både afvekslende og underholdende.

Stephen akkompagnerer sig selv på guitar og bodhran og med en enestående stemme kan man opleve ham tryllebinde sit publikum. Stephen har således fået mange faste tilhængere, som rejser vidt omkring for at opleve hans koncerter.
Pernille Quigg er, som fornavnet afslører, dansk. Hun har dog boet på Skotland’s vestkyst de sidste 8 år, og efter at have giftet sig ind i den skotske folkemusik scene er Pernille nu selv blevet en del af den. Pernille synger og spiller guitar, hendes repertoire spænder vidt over både traditionelle skotske sange, nutidige og egne sange – fællesnævner for dem er dog, at de har en historie at fortælle.

Pernille har for nylig udgivet sin debut CD “Driftwood“, som er blevet spillet både i Danmarks radio Folk på 5’eren og på BBC’s Iain Anderson show.

Stephen og Pernille har, efter en række vellykkede koncerter i Skotland og Holland, nu besluttet også at optræde sammen. Deres turne til foråret i Holland og Tyskland er booket, og datoerne for en turne i Danmark er fastsat.

En aften består af en blanding af både Stephen og Pernille’s solo numre og sange, hvor de optræder sammen. Denne kombination har vundet megen ros hos publikum pga. dens afvekslende karakter og mange fine nuancer. En koncert med Stephen og Pernille Quigg er en chance for at høre folkesang og musik i dens oprindelige form - simpel og udtryksfuld, smukke harmonier, og sange der søger publikum’s deltagelse.

 

 

Program forår 2022 Forår


Tide Lines
Fredag d. 28. januar
Vallekilde-Hørve Kultur & Idrætscenter
Tide lines Drauget
 

Drauget sikrer PULS i Odsherred

Drauget er blandt de 57 nordiske koncertarrangører, som er udpeget til at deltage i Puls, Nordisk Kulturfonds treårige musiksatsning 2017-20.

Puls er et kulturpolitisk udviklingsarbejde, et netværk for koncertarrangører i hele Norden og et støtteprogram, som har til formål at styrke livemusikken i Norden.

Det er i LIVE-musikken og netop i de fælles oplevelser vi får omkring musikken at magien opstår! Derfor er det en fornøjelse at vi i kraft af dette samarbejde har mulighed for, i endnu højere grad at udbrede musikoplevelser af høj kunstnerisk kvalitet og sammen med publikum udforske det nordiske musik-univers.

20161121 nkf puls web

Drauget støttes af:

     Logo NordiskKulturfond