Draugets billetshop 3

Dreamers Circus
Lørdag d. 16. april Kl.20.00
Korskirken i Vallekilde
Triersvej 2, Vallekilde, 4534 Hørve
Entré: 150 kr.
Billetter købes på dette linkeller bestilles på billet@drauget.dk

Dreamers-Circus-by-Caroline-Bittencourt-002 edited-1

Dreamers' Circus er en dansk/svensk folkemusiktrio.

Dreamers' Circus blev dannet i 2009 under en koncert med Copenhagen Philharmonic, hvor trioen spillede en folkemusisk fortolkning af W.A. Mozart's 5. violinkoncert i A-dur. Dreamers' Circus's performance satte nye standarder for moderne folkemusik og byggede bro mellem den klassiske musik og den nordiske folkemusik.

I 2010 udgav Dreamers' Circus en EP med fem tracks på det danske label Go Folk. EP'en blev produceret af den svenske super-guitarist Roger Tallroth, kendt fra det legendariske folkband Väsen. På EP'en medvirker også den folkekære visesangerinde Sofia Karlsson.

I 2013 udgav Dreamers' Circus deres første album A Little Symphony, endnu engang på Go Folk. Dette album vakte stor opmærksomhed og høstede roser fra hele verden, som understregede Dreamers' Circus's stilsættende indflydelse på nordisk folkemusik.

Trioens åbne tilgang til folkemusik har gjort dem kendte for at lave grænsesøgende projekter, og de samarbejder med andre ensembler og artister på tværs af genrer, bl.a. Den Danske Strygekvartet, Kristian Leth, Gustaf Ljunggren, Copenhagen Philharmonic, Storstrøms Kammerensemble og Rishab Prasanna.

Dreamers' Circus består af violinisten Rune Tonsgaard Sørensen, som blandt andet også kan høres med Den Danske Strygekvartet. Skånske Ale Carr spiller cittern og er desuden medlem i det danske band Basco. Sidste medlem i trioen er 10-dobbelte Danish Music Award vinder Nikolaj Busk som har kunnet høres med blandt andet Trio Mio, Hal & Nikolaj og Sofia Karlsson.

Rune Tonsgaard Sørensen blev i 2013 tildelt Kronprinseparrets Stjernedryspris. I den anledning optrådte Dreamers' Circus i Sydney Opera House.

 

 

Program forår 2022 Forår


Tide Lines
Fredag d. 28. januar
Vallekilde-Hørve Kultur & Idrætscenter
Tide lines Drauget
 

Drauget sikrer PULS i Odsherred

Drauget er blandt de 57 nordiske koncertarrangører, som er udpeget til at deltage i Puls, Nordisk Kulturfonds treårige musiksatsning 2017-20.

Puls er et kulturpolitisk udviklingsarbejde, et netværk for koncertarrangører i hele Norden og et støtteprogram, som har til formål at styrke livemusikken i Norden.

Det er i LIVE-musikken og netop i de fælles oplevelser vi får omkring musikken at magien opstår! Derfor er det en fornøjelse at vi i kraft af dette samarbejde har mulighed for, i endnu højere grad at udbrede musikoplevelser af høj kunstnerisk kvalitet og sammen med publikum udforske det nordiske musik-univers.

20161121 nkf puls web

Drauget støttes af:

     Logo NordiskKulturfond