Draugets billetshop 3

Arne Würgler Trio

Lørdag d. 22. oktober Kl.20.30
Café Ayse
Adelers Allé 114, 4540 Fårevejle
Entré: 100 kr.
Billetter købes ved indgangen,
på dette link  eller bestilles på billet@drauget.dk 

piktogram-kniv-og-gaffel-web

  
Mulighed for at deltage i buffet fra Kl. 18:30. 
Spisning bestilles på info@cafeayse.dkbillet@drauget.dk eller i cafeen.
og skal bestilles senest lørdag d. 15. oktober

 

Menu:

Blandet salat, Pasta salat, Broccoli salat
Flødekartofler, Pomfritter, Kartoffelbåde
Oksefilet
Pizza
Bearnaisesauce
Frisk frugt med vaniljecreme

Pr. couvert kr. 149,-

arne plus signe og tux Folder

Danmarks Røde Wilfred, Arne Würgler med sit band, banjodronningen Sine Bach Rüttel og guitaristen Nils Tuxen.
 
Arne Würgler er en sand legende fra dengang, hvor drømmen og længslen om en bedre og sjovere verden hørte tiden til.
 
Han er manden, der har spillet allerflest gange foran Christiansborg slot. Sangeren, hvis musik blev bandlyst i halvfjerderserne. Siden da har DR næppe turde spille hans sange.
 
Hør Røde Wilfreds far. Fejrer i år sin runde fødselsdag med udgivelse af ny cd, DET DER ER med ikke minder end 17 nye sange.

Senest musikaktuel i DR´s koncerthus, hvor Arne Würgler band suppleret med cubanerne Yassar Pino og Yohan Raman 11.9. markerede 40 års dagen for kuppet i Chile. Medvirkende ved koncerten var desuden tyske Konstantin Wecker og svenske Mikael Wiehe.

Arne Würgler blev i 70´erne en af de samlende frontfigurer, ikke mindst i sit guldbryllupslange samarbejde med Benny Holst.  Kendt som bassist i Burnin’ Red Ivanhoe, Pan og Blast Furnace og op gennem 70’erne som musikalsk drivkraft i en lang række af periodens helt store begivenheder. Der er vel nærmest ikke den musikgenre Arne Würgler ikke har prøvet kræfter med. Den nu snart 70-åriges Würglers musikalske rejse strækker sig fra protestsange til rock, fra hverdagsviser til Nashville-blues, fra folk til kabaret og film- og teatermusik og fra jazz til Dansk Melodi Grand Prix.  

 

Program forår 2022 Forår


Tide Lines
Fredag d. 28. januar
Vallekilde-Hørve Kultur & Idrætscenter
Tide lines Drauget
 

Drauget sikrer PULS i Odsherred

Drauget er blandt de 57 nordiske koncertarrangører, som er udpeget til at deltage i Puls, Nordisk Kulturfonds treårige musiksatsning 2017-20.

Puls er et kulturpolitisk udviklingsarbejde, et netværk for koncertarrangører i hele Norden og et støtteprogram, som har til formål at styrke livemusikken i Norden.

Det er i LIVE-musikken og netop i de fælles oplevelser vi får omkring musikken at magien opstår! Derfor er det en fornøjelse at vi i kraft af dette samarbejde har mulighed for, i endnu højere grad at udbrede musikoplevelser af høj kunstnerisk kvalitet og sammen med publikum udforske det nordiske musik-univers.

20161121 nkf puls web

Drauget støttes af:

     Logo NordiskKulturfond