Draugets billetshop 3

Northern Assembly

Lørdag d. 5. november Kl. 20:00
Aksen - Biblioteket i Asnæs
Centervejen 91, 4550 Asnæs
Entré: 100 kr.
Billetter købes ved indgangen,
på dette link  eller bestilles på billet@drauget.dk

Northern Assembly Folder

Northern Assembly er – som navnet antyder – en forsamling af nordiske mennesker med en fælles kærlighed til historier og musik.

Netop historiefortælling er en kerneværdi i Northern Assembly, som består af sangskriverduoen Andreas Bevan og Dina Danielsdatter, der begge er vaskeægte verdensborgere. De er opvokset alle andre steder end i Danmark - fra den idylliske engelske landsby, til Atlanterhavets vilde Færøerne, til de smukke norske fjelde og til Afrikas højland i Etiopien. Northern Assemblys noget uklare fornemmelse af hvor ’hjem’ er, giver perspektiv til deres sange som fortæller om hjemve og om at længes og søge efter håb, fred og nåde. I sammenspil med Jens Hedegaard og Jesper Smalbro skabes der i Northern Assembly skøn melodisk nordisk folkmusik, der leder tankerne hen på sangskrivere som Simon & Garfunkel og bands som Mumford & Sons.

Northern Assembly har udviklet sig stærkt de sidste år og udover bl.a. at have spillet på SPOT15 og 16, Tønder Festival og Nordklang Festival i Schweiz har de vundet den aarhusianske Fatter Eskil pris. Bandet har lige indgået et et samarbejde med Heartbeat management og arbejder i øjeblikket på nyt materiale til udgivelse i løbet af 2016.

 

Program forår 2022 Forår


Tide Lines
Fredag d. 28. januar
Vallekilde-Hørve Kultur & Idrætscenter
Tide lines Drauget
 

Drauget sikrer PULS i Odsherred

Drauget er blandt de 57 nordiske koncertarrangører, som er udpeget til at deltage i Puls, Nordisk Kulturfonds treårige musiksatsning 2017-20.

Puls er et kulturpolitisk udviklingsarbejde, et netværk for koncertarrangører i hele Norden og et støtteprogram, som har til formål at styrke livemusikken i Norden.

Det er i LIVE-musikken og netop i de fælles oplevelser vi får omkring musikken at magien opstår! Derfor er det en fornøjelse at vi i kraft af dette samarbejde har mulighed for, i endnu højere grad at udbrede musikoplevelser af høj kunstnerisk kvalitet og sammen med publikum udforske det nordiske musik-univers.

20161121 nkf puls web

Drauget støttes af:

     Logo NordiskKulturfond