Draugets billetshop 3

Koppel & Søn

Lørdag d. 14. januar Kl. 19:30
Korskirken i Vallekilde
Triersvej 2, Vallekilde, 4534 Hørve
Entré: 100 kr.
Billetter købes ved indgangen,
på dette link  eller bestilles på billet@drauget.dk

KoppelogSøn2   Folder

Koppel & Søn er navnet på det tætte samarbejde mellem far og søn, Anders Koppel og Benjamin Koppel. Koppel & Søn træder i stedet for Anders Koppels 36-årige virke i orkestret Bazaar (med Peter Bastian og Flemming Quist Møller), der i januar 2013 spillede deres sidste koncert.
Koppel & Søn optræder ind imellem som duo men oftest som grundsten med forskellige gæstesolister. De kan være rappere og sangere (både klassiske og rytmiske) og instrumentalister, ligeledes både klassiske, world- og rytmiske musikere – fra cellist Henrik Dam Thomsen over den columbianske percussionist Tupac Mantilla til rockguitarist Aske Jacoby over operasangerinde Gitta Maria Sjöberg til soul/gospelsangerinde og søster til Benjamin Koppel, Marie Carmen Koppel.
Repertoiret spænder vidt men er absolut mestendels komponeret af de to generationer Koppel, Anders og Benjamin. De er begge musikere med lange, vidtfavnende karriere i dansk musikliv og har begge flair for og visioner om at gå på rov imellem mange forskellige musikalske udtryk og genrer.
Sammen fortsætter Koppel og Søn med at nedbryde grænserne mellem rytmisk og klassisk musik og mellem de forskellige genrer inden for den såkaldte rytmiske musik, f.eks. jazz, world, pop mm – nu sammen i et stærkt ensemble.

Program forår 2022 Forår


Tide Lines
Fredag d. 28. januar
Vallekilde-Hørve Kultur & Idrætscenter
Tide lines Drauget
 

Drauget sikrer PULS i Odsherred

Drauget er blandt de 57 nordiske koncertarrangører, som er udpeget til at deltage i Puls, Nordisk Kulturfonds treårige musiksatsning 2017-20.

Puls er et kulturpolitisk udviklingsarbejde, et netværk for koncertarrangører i hele Norden og et støtteprogram, som har til formål at styrke livemusikken i Norden.

Det er i LIVE-musikken og netop i de fælles oplevelser vi får omkring musikken at magien opstår! Derfor er det en fornøjelse at vi i kraft af dette samarbejde har mulighed for, i endnu højere grad at udbrede musikoplevelser af høj kunstnerisk kvalitet og sammen med publikum udforske det nordiske musik-univers.

20161121 nkf puls web

Drauget støttes af:

     Logo NordiskKulturfond