Draugets billetshop 3

Malinky

Lørdag d. 11. marts Kl. 20:00
Aksen - Biblioteket i Asnæs
Centervejen 91, 4550 Asnæs
Entré: 100 kr.
Billetter købes ved indgangen,
på dette link  eller bestilles på billet@drauget.dk

Malinky 2   Folder

- Bannerførere for den skotske sangtradition.
Med tre fremragende sangere og et repertoire, hvor sangene virkelig er i centrum er Malinky på forbilledlig vis med til at holde Skotlands rige sangskat i live. Et orkester uden gimmicks og i stedet en tro på, at den ægte vare holder hele vejen - og det gør den.

 

Siden de blev dannet sidst i 90erne, har Malinky været nogle af de fremmeste fortolkere af den skotske sangtradition.
Med fem flotte og højt roste albummer i bagagen har de placeret sig som et af de mest anerkendte skotske folkbands, og de blev i 2010 fortjent kåret til Folk Band of the Year ved MG Alba Scots Trad Music Awards.
I deres sangbaserede repertoire - fremført af tre fremragende sangere og pakket ind i en velafvejet, opfindsom instrumentering - mødes garvet modenhed med sprudlende friskhed, og de puster nyt liv i gamle skotske sange og tilføjer egne sange og kompositioner af høj karat. Et band, der ikke har brug for gimmicks, og som i stedet vælger at stole på styrken i sangene og deres evne til at fortælle en historie. Efter et par års pusterum er Malinky nu igen på banen, og i 2015 kom et længe ventet album, Far Better Days, der høstede lutter rosende anmeldelser.

 

Bandet består af:
• Steve Byrne - sang, bouzouki, cittern og guitar
• Fiona Hunter - sang og cello
• Mike Vass - backingvokal, violin og tenorguitar
• Mark Dunlop - sang, fløjte og bodhrán

Program forår 2022 Forår


Tide Lines
Fredag d. 28. januar
Vallekilde-Hørve Kultur & Idrætscenter
Tide lines Drauget
 

Drauget sikrer PULS i Odsherred

Drauget er blandt de 57 nordiske koncertarrangører, som er udpeget til at deltage i Puls, Nordisk Kulturfonds treårige musiksatsning 2017-20.

Puls er et kulturpolitisk udviklingsarbejde, et netværk for koncertarrangører i hele Norden og et støtteprogram, som har til formål at styrke livemusikken i Norden.

Det er i LIVE-musikken og netop i de fælles oplevelser vi får omkring musikken at magien opstår! Derfor er det en fornøjelse at vi i kraft af dette samarbejde har mulighed for, i endnu højere grad at udbrede musikoplevelser af høj kunstnerisk kvalitet og sammen med publikum udforske det nordiske musik-univers.

20161121 nkf puls web

Drauget støttes af:

     Logo NordiskKulturfond