Draugets billetshop 3

KAOS

Fredag d. 31. marts Kl. 20:00
Aksen - Biblioteket i Asnæs
Centervejen 91, 4550 Asnæs
Entré: 100 kr.
Billetter købes ved indgangen,
på dette link  eller bestilles på billet@drauget.dk

KAOS foto   Folder

Franziska Günther (D)
Siggi Björns (IS)
Esben Langkniv (DK)

Den kaotiske titel på denne aften hentyder til den sproglige forvirring de 3 sangere og sangskrivere har tænkt sig at byde på.

Esben Langkniv er dansk troubadour og historiefortæller. Han udsendte sin 6. solo cd ”I disse tider” i sommeren 2016 og modtog store roser for sine evner som sang- og tekstskriver. Han har inviteret sin islandske ven Siggi Björns med. De har sammen skrevet en del sange til Siggi Björns. Siggi er efterhånden lidt af en legende i Island. Han tog som ung en pause fra fiskeriet og rejste afsted med sin guitar. Han holder stadig pause fra fiskeriet mere end 30 år senere. Han bor i dag i Berlin, og spiller og underholder over hele Tyskland. Han har desuden gennem mere end 25 år underholdt et stort sommerpublikum på Bakkarøgeriet på Bornholm. Berlineren Franziska Günther har som helt ung oplevet Siggi Björns på Bornholm flere gange, og blev så inspireret at hun valgte guitaren og sangskriveriet. Til både Siggis og Esbens store overraskelse kan hun faktisk flere af deres sange bedre end de selv kan. Franziska udsendte i oktober 2016 sit debut album med titlen ”Franziska Günther” og har fået fornemme anmeldelser.

Titlen på denne aften kunne have været The Beauty & The Beasts, men de kunne ikke blive enige om hvem der var hvad, så derfor KAOS. En aften med masser af gode sange, røverhistorier og sproglig forvirring!

www.franziskagunther.com
www.siggibjorns.com
www.langkniv.dk

Program forår 2022 Forår


Tide Lines
Fredag d. 28. januar
Vallekilde-Hørve Kultur & Idrætscenter
Tide lines Drauget
 

Drauget sikrer PULS i Odsherred

Drauget er blandt de 57 nordiske koncertarrangører, som er udpeget til at deltage i Puls, Nordisk Kulturfonds treårige musiksatsning 2017-20.

Puls er et kulturpolitisk udviklingsarbejde, et netværk for koncertarrangører i hele Norden og et støtteprogram, som har til formål at styrke livemusikken i Norden.

Det er i LIVE-musikken og netop i de fælles oplevelser vi får omkring musikken at magien opstår! Derfor er det en fornøjelse at vi i kraft af dette samarbejde har mulighed for, i endnu højere grad at udbrede musikoplevelser af høj kunstnerisk kvalitet og sammen med publikum udforske det nordiske musik-univers.

20161121 nkf puls web

Drauget støttes af:

     Logo NordiskKulturfond