Draugets billetshop 3

Peter & Poul Banks

Søndag d. 14. oktober Kl. 15:00
Pottegården
Lyngvej 73,
4573 Højby Sj.

Entré: 50 kr.

Billetter købes på dette link  eller bestilles på billet@drauget.dk

Paul og Peter Banks

Familiekoncerten ”OVER ATLANTEN”


En musikalsk rejse og en familiehistorie for børn fra 8 år og deres voksne.


PETER OG PAUL BANKS fortæller, synger og spiller på diverse banjoer, guitar, mandolin og mandocello.


OVER ALTLANTEN er en musikalsk rejse i banjoens tegn – fra Afrikas vestkyst til USA. Vi følger banjoens udvikling fra dens afrikanske ophav til den banjo, vi kender i dag fra bl.a. country og bluesgrass. Det er samtidig en familiehistorie over mange generationer.


PETER OG PAUL BANKS – far og søn – optræder med et varieret program bestående af egne sange, amerikansk folk og enkelte afrikanske og arabiske numre. PAUL er kendt som en virtuos guitarist, sanger og sangskriver. PETER er en fremragende banjospiller og sanger, og skriver desuden smukke sange på dansk og engelsk.


Koncerten foregår på Pottegården, Lyngvej 73, Ellinge Lyng, 4573 Højby og er arrangeret af Musikforeningen Drauget. Koncerten er støttet af Odsherred Kommunes Kulturudvalg

Program forår 2022 Forår


Tide Lines
Fredag d. 28. januar
Vallekilde-Hørve Kultur & Idrætscenter
Tide lines Drauget
 

Drauget sikrer PULS i Odsherred

Drauget er blandt de 57 nordiske koncertarrangører, som er udpeget til at deltage i Puls, Nordisk Kulturfonds treårige musiksatsning 2017-20.

Puls er et kulturpolitisk udviklingsarbejde, et netværk for koncertarrangører i hele Norden og et støtteprogram, som har til formål at styrke livemusikken i Norden.

Det er i LIVE-musikken og netop i de fælles oplevelser vi får omkring musikken at magien opstår! Derfor er det en fornøjelse at vi i kraft af dette samarbejde har mulighed for, i endnu højere grad at udbrede musikoplevelser af høj kunstnerisk kvalitet og sammen med publikum udforske det nordiske musik-univers.

20161121 nkf puls web

Drauget støttes af:

     Logo NordiskKulturfond