Draugets billetshop 3

Dissing & Las

Lørdag d. 20. oktober Kl. 15:00
Pottegården
Lyngvej 73, 
4573 Højby Sj.

Entré: 50 kr.

Billetter købes på dette link  eller bestilles på billet@drauget.dk

Dissing og Las

”MIN MORMORMOS GEBIS”

Familiekoncert for børn og deres voksne - i alle aldre med DISSING OG LAS


”Hvem krammer det vilde barn, hvem roser ballademageren, hvem folder sørøverfantasien ud - og ikke ind - på barnet, der går planken ud? Med Min Mormors Gebis har Dissing og Las taget sine mange års bandsamarbejde med ind i en generøs musikalitet og søsat Martin Jakob Strids skæve børneunivers.


Strid, som oprindeligt blev kendt for sin stribe på bagsiden af Dagbladet Politiken, har begået flere virkelig gode børnebøger : "Den utrolige historie om den kæmpestor pære," "Rejsen til jorden" og endelig den herligt politisk ukorrekte "Mustafas kiosk" .


"Min mormors gebis" og dens række af opfindsomt illustrerede og rablende rimede tekster forbliver dog formentlig tegnerens bedst kendte - og i Dissing og Las smagfulde, musikalske udgave er teksterne blevet til noget af det bedste nyere børnemusik – bluesrock i børnehøjde.


Sangene bliver bundet fint sammen af gemytlig snak fra især de to Dissingbrødre - af og til også ganske morsomt for os forældre og bedsteforældre.


Koncerten foregår på Pottegården, Lyngvej 73, Ellinge Lyng, 4573 Højby og er arrangeret af Musikforeningen Drauget. Koncerten er støttet af Odsherred Kommunes Kulturudvalg.

Program forår 2022 Forår


Tide Lines
Fredag d. 28. januar
Vallekilde-Hørve Kultur & Idrætscenter
Tide lines Drauget
 

Drauget sikrer PULS i Odsherred

Drauget er blandt de 57 nordiske koncertarrangører, som er udpeget til at deltage i Puls, Nordisk Kulturfonds treårige musiksatsning 2017-20.

Puls er et kulturpolitisk udviklingsarbejde, et netværk for koncertarrangører i hele Norden og et støtteprogram, som har til formål at styrke livemusikken i Norden.

Det er i LIVE-musikken og netop i de fælles oplevelser vi får omkring musikken at magien opstår! Derfor er det en fornøjelse at vi i kraft af dette samarbejde har mulighed for, i endnu højere grad at udbrede musikoplevelser af høj kunstnerisk kvalitet og sammen med publikum udforske det nordiske musik-univers.

20161121 nkf puls web

Drauget støttes af:

     Logo NordiskKulturfond