Draugets billetshop 3

Anders Mikkelsen og Rod Sinclair

lørdag d. 5. oktober Kl. 20:00
Aksen, Kulturhuset i Asnæs
Centervejen 91, 
4550 Asnæs

Entré: 100 kr.

billetdk
  

Billet kan også bestilles på billet@drauget.dk

 Anders og Rod Drauget

Anders Mikkelsen

Anders Mikkelsen er sanger, sangskriver og guitarist med mere end 25 års erfaring på den danske musikscene - en ægte folkesanger og historiefortæller.
Anders har optrådt overalt i Danmark, og kendes blandt andet for sine mange besøg på Skagen Festival, hvor han har optrådt både solo, med bandet FolkZone og med den nu afdøde, norske guitarlegende Hans Graasvold.
Anders Mikkelsen har udgivet i alt 5 CD’er, og hans engelsksprogede album ”Kind Memories” fra 2008, blev i 2009 nomineret til Danish Music Awards - Folk.
På scenen er han en kunstner, som forstår at fastholde sit publikum, alene med sine guitarer og en håndfuld sange - smukke, vedkommende, sjove, stærke og nærværende sange, som rører ved hjertet og sætter tankerne i gang. Anders Mikkelsen når ikke blot ud over scenekanten: Han kommer med sine sange og sin dialog langt ind under huden på tilhørerne, og efterlader indtrykket af en varm, følsom, og engageret troubadur med noget på hjerte.

Rod Sinclair

En koncert med Rod Sinclair er en varm og nærværende oplevelse fyldt med smukke danske og skotske sange, pakket ind i fortællinger om sangenes og musikkens historie og krydret med fortællinger fra Rods liv og rejser med musikken.

Rod Sinclair er født i Skotland, men har boet i Danmark siden slutningen af 1960erne. Han er en betydelig sangskriver, sanger, ekvilibrist på banjo og guitar samt en stor kender, udøver og formidler af skotske, amerikanske og danske musiktraditioner. Han er en af de oprindelige stiftere af Tønder Festival og har spillet med så forskellige og prominente navne som Pete Seeger, Alex Campbell og Volbeat.

Rod Sinclair skriver sange og melodier, og er meget anerkendt for at have oversat danske folkesange til Engelsk. Eksempler på dette er: Det haver så nyeligen regnet - 'Nu falmer skoven trindt om land' - 'Skipper Clements Morgensang', og fra norsk: 'Til Ungdommen'. Nordahl Griegs sang også kendt som 'Kringsatt av fiender'

 

Program efterår 2020


H.P. Lange - Big Gumbo
Lørdag d. 31. oktober Kl.14:00
Aksen, Kulturhuset ii Asnæs
Entré: 160 kr.
HP Lange Drauget


M.C. Hansen Duo / Erik Grip
Fredag d. 6. november Kl.20:00
Vallekilde-Hørve Kultur & Idrætscenter
Entré: 150 kr.
MC Erik Drauget


Fin Alfred & Morten Alfred Høirup
Onsdag d. 18. november Kl.20:00
Adelers Huse, Fårevejle St.
Entré: 140 kr.
Fin og Morten web


Drones & Bellows
Lørdag d. 5. december Kl.16:00
Korskirken i Vallekilde
Entré: 140 kr.
DronesAndBellows Drauget


 

 

Program forår 2021

 

Jane & Shane m. John Sheahan
Søndag d. 24. januar Kl.16:00
Korskirken i Vallekilde
Entré: 220 kr.

JANE SHANE JOHN høj Drauget


 

Drauget sikrer PULS i Odsherred

Drauget er blandt de 57 nordiske koncertarrangører, som er udpeget til at deltage i Puls, Nordisk Kulturfonds treårige musiksatsning 2017-20.

Puls er et kulturpolitisk udviklingsarbejde, et netværk for koncertarrangører i hele Norden og et støtteprogram, som har til formål at styrke livemusikken i Norden.

Det er i LIVE-musikken og netop i de fælles oplevelser vi får omkring musikken at magien opstår! Derfor er det en fornøjelse at vi i kraft af dette samarbejde har mulighed for, i endnu højere grad at udbrede musikoplevelser af høj kunstnerisk kvalitet og sammen med publikum udforske det nordiske musik-univers.

20161121 nkf puls web

Drauget støttes af:

     Logo NordiskKulturfond