Draugets billetshop 3

Juncker

Fredag d. 17. januar Kl. 20:00
Aksen, Kulturhuset i Asnæs
Centervejen 91,
4550 Asnæs

Entré: 190 kr.

billetdk
  

Billet kan også bestilles på billet@drauget.dk

juncker Drauget

I 2020 er det 25 år siden at Juncker første gang fik spillet en af sine sange i radioen. Det var en torsdag eftermiddag på P3 anført af Alex Nyborg Madsen. Dengang hed bandet Bloom og sangen hed Timebomb.

 

Som solist blev Junckers gennembrudssingle ’Mogens og Karen’. Senere blev Juncker igen folkeeje med den populære sang ’Havana’ til TV-serien ’Mod fjerne kyster’.
Nu er Juncker aktuel som sanger og komponist til efterfølgeren til TV-serien: Denne gang med sangen ’Wallenberg’, om båden af samme navn, og til serien ’Kurs mod Nord’.
Samtidig har Juncker, som mangeårig beboer i Brønshøj og lokal fodboldfan på opfordring, skrevet en hyldestsang til Brønshøj Boldklub ifm. deres 100-års jubilæum: 'Udover Brønshøj' - En lokal nationalmelodi!

 

Junckers mest personlige og verdensanskuende album til dato udkom i 2018: 'GLOBUS NV'.
Singlen ’Sidste Nat På Fabrikken’ blev efterfulgt af 'Det Er Lige Meget', 'Som Det Er Lige Nu' og 'Donegall Road' og de bliver alle afspillet flittigt på DR Radio.
Albummet blev modtaget med 5 stjerner i bl.a. GAFFA og med ordene: 'På GLOBUS NV drager Juncker ud i verden og vender altid hjem i sangene, der dyrker spændingsfelterne mellem udlængsel og hjemve på hans vel nok mest helstøbte album’.

 

Juncker er genkendelig - aldrig kedelig. Der er eftertænksomhed samt catchy tekster og kompositioner i Junckers sange.

 

 

Generalforsamling

Generalforsamling mandag d. 4. oktober kl. 19:30
Hørve Medborgerhus,
Nørregade 14,
4534 Hørve.

Program forår 2022 Forår


Tide Lines
Fredag d. 28. januar
Vallekilde-Hørve Kultur & Idrætscenter
Tide lines Drauget
 

Drauget sikrer PULS i Odsherred

Drauget er blandt de 57 nordiske koncertarrangører, som er udpeget til at deltage i Puls, Nordisk Kulturfonds treårige musiksatsning 2017-20.

Puls er et kulturpolitisk udviklingsarbejde, et netværk for koncertarrangører i hele Norden og et støtteprogram, som har til formål at styrke livemusikken i Norden.

Det er i LIVE-musikken og netop i de fælles oplevelser vi får omkring musikken at magien opstår! Derfor er det en fornøjelse at vi i kraft af dette samarbejde har mulighed for, i endnu højere grad at udbrede musikoplevelser af høj kunstnerisk kvalitet og sammen med publikum udforske det nordiske musik-univers.

20161121 nkf puls web

Drauget støttes af:

     Logo NordiskKulturfond