Draugets billetshop 3

Drauget.dk

The Mojo, Tim Lothar & Jesper Teis

Fredag d. 31. januar Kl. 20:00
Aksen, Kulturhuset i Asnæs
Centervejen 91,
4550 Asnæs

Entré: 130 kr.

billetdk
  

Billet kan også bestilles på billet@drauget.dk

MOJO PROMO Drauget

Så er Traveling Blues Nights (HU/DK) tilbage - med special guest Jesper Theis!I sommeren 2012 blev Lothar inviteret til at optræde på en festival i Ungarn. Den legendariske ungarske mundharpevirtuos, Tamás Szabo, spurgte om han måtte spille med.
Det blev begyndelsen på et dansk-ungarsk samarbejde med Szabo's band, Mojo Workings (nu: The Mojo). De følgende år havde de succesfulde tourneer i Ungarn, og live-albummet "Traveling Blues Nights" blev til.
I foråret 2018 var projektet Traveling Blues Nights for første gang på tourne i Danmark, og efter koncerter med stående bifald fra publikum blev endnu en tour arrangeret samme efterår.
I januar/februar er de tilbage på udvalgte danske spillesteder, med den nye stjerne på den danske bluesscene, Jesper Theis." - En opvisning i, hvordan musikalsk magi kan opstå. Efter en så veloplagt og medrivende optræden var et stående bifald uundgåeligt."


(bluesnews.dk)"Traveling Blues Nights" er:
Tamás Szabó - mundharpe, vokal
János Mazura - tuba
János Horváth - guitar, vokal
István Mezofi - trommmer
Imre Olivér Honfi - guitar, vokal
Tim Lothar - guitar, vokal
Jesper Theis - guitar, banjo, vokal 

 

Nyhedsmail

Hold dig opdateret med vores koncerter. Meld dig til vores nyhedsmail.

Drauget på Facebook

 

Søg

Drauget sikrer PULS i Odsherred

Drauget er blandt de 57 nordiske koncertarrangører, som er udpeget til at deltage i Puls, Nordisk Kulturfonds treårige musiksatsning 2017-20.

Puls er et kulturpolitisk udviklingsarbejde, et netværk for koncertarrangører i hele Norden og et støtteprogram, som har til formål at styrke livemusikken i Norden.

Det er i LIVE-musikken og netop i de fælles oplevelser vi får omkring musikken at magien opstår! Derfor er det en fornøjelse at vi i kraft af dette samarbejde har mulighed for, i endnu højere grad at udbrede musikoplevelser af høj kunstnerisk kvalitet og sammen med publikum udforske det nordiske musik-univers.

20161121 nkf puls web

Drauget støttes af:

     Logo NordiskKulturfond