Draugets billetshop 3

Drauget.dk

Other Roads

Torsdag d. 12. marts Kl. 20:00
Hørve Medborgerhus
Nørregade 14,
4534 Hørve

 

Da vi gerne vil udvise hensyn og forsigtighed pga. smitterisiko med coronavirus, har vi valgt at aflyse koncerten torsdag aften.

Other roads Drauget Aflyst 2

I Drauget er vi optaget af publikums sikkerhed og helbred. Derfor har vi valgt at aflyse koncert torsdag d. 12. marts i Hørve Medborgerhus.
Regeringen har anbefalet at alle arrangementer i marts måned med flere end 1000 gæster aflyses eller udskydes, hvorfor vi godt fortsat kan afholde vores koncerter inden for myndighedernes retningslinjer. Men vi har fra krisestaben i Odsherred Kommunes sundhedsberedskab modtaget en opfordring til overvejelse omkring aflysning af arrangementer, som vi har valgt at tage til os.

Du kan læse kommunens pressemeddelse her: https://www.odsherred.dk/nyheder/odsherred-kommune-aflyser-alle-sine-offentlige-arrangementer-indtil-videre
Da situationen har udviklet sig hurtigt de seneste dage tager vi konsekvensen ved i første omgang at følge Kommunens eksempel og aflyse koncerten i morgen så vi får mere tid til at vurdere forholdsregler i forbindelse med afholdelse af kommende koncerter. Beslutningen er taget for at tage særligt vare på de koncertgæster og generelt alle borgere der er udsatte eller er særligt sårbare på grund af sygdom eller alder. Indtil videre gælder aflysningen alene koncerten med Other Roads, mens vi løbende følger udviklingen og de officielle retningslinjer i forbindelse med coronavirus/Covid-19. Vi beklager selvfølgelig meget til alle som havde glædet sig til denne koncert og vil arbejde for at gennemføre koncerten på et senere tidspunkt.

Læs mere på www.coronasmitte.dk og på www.odsherred.dk/corona

 

Nyhedsmail

Hold dig opdateret med vores koncerter. Meld dig til vores nyhedsmail.

Drauget på Facebook

 

Søg

Drauget sikrer PULS i Odsherred

Drauget er blandt de 57 nordiske koncertarrangører, som er udpeget til at deltage i Puls, Nordisk Kulturfonds treårige musiksatsning 2017-20.

Puls er et kulturpolitisk udviklingsarbejde, et netværk for koncertarrangører i hele Norden og et støtteprogram, som har til formål at styrke livemusikken i Norden.

Det er i LIVE-musikken og netop i de fælles oplevelser vi får omkring musikken at magien opstår! Derfor er det en fornøjelse at vi i kraft af dette samarbejde har mulighed for, i endnu højere grad at udbrede musikoplevelser af høj kunstnerisk kvalitet og sammen med publikum udforske det nordiske musik-univers.

20161121 nkf puls web

Drauget støttes af:

     Logo NordiskKulturfond