Draugets billetshop 3

Drauget.dk

Mike Andersen - Solo

Lørdag d. 12. september Kl. 20:00
Vallekilde-Hørve Kultur & Idreætscenter
Idrætsvej 3,
4534 Hørve

Entré: 190 kr.

billetdk
  

Billet kan også bestilles på billet@drauget.dk

kniv og gaffel
Mulighed for spisning kl. 18:00. Spisning bestilles på billet@drauget.dk 
Menu: Oksefilet bøf 200 gr. med små timiankartofler, sauté af efterårsgrønt & rødvinssauce.
139 kr. pr kuvert.
Bestilles senest onsdag d. 9 september

Mike Andersen Solo Drauget

Mike Andersen: “One Million Miles”

Alene og milevidt omkring.

Vokal, en akustisk guitar og en fod i størrelse 47. Det er de få elementer, der udgør musiker Mike Andersens nye soloalbum ”One Million Miles”, der udkom digitalt, på vinyl og CD den 31. maj 2019.
Der er skåret ind til benet på Mike Andersens aktuelle album.


”One Million Miles”, der indeholder ni enkle og meget personlige sange. Tekstuniverset kredser om emner som opgør, opbrud, nærvær - eller mangel på samme og ikke mindst kærlighed. - Albummet har et meget råt og simpelt udtryk. Det består kun af min stemme, en akustisk guitar, og min fod der tramper med. Det er optaget live i studiet, helt uden overdubs og edits, og er derfor langt mere råt, upoleret og nøgent end noget jeg tidligere har lavet, fortæller Mike Andersen.


Mike Andersen har i alt udgivet syv album med band og spillet et utal af livekoncerter. En million mil på landevejen, er det nok næppe blevet til, men det er tæt på. Mike Andersen og hans band har nemlig gennem de sidste 20 år kørt landevejene i Danmark og resten af Europa tynde. Og der er stadig mange flere kilometer i dem. Men lige nu skal Mike Andersen altså møde sit publikum helt alene – både på albumudgivelse og på en forstående soloturné i efteråret.


- Jeg har altid stræbt efter at lave sange som kan holde til at blive fremført af bare mig selv og en guitar. Alligevel har jeg aldrig før turde udgive eller spille dem live på den måde. Det er på tide nu, siger Mike Andersen.

At turde stå alene Mike Andersen begyndte at spille guitar og synge, da han var ganske ung. Der skulle år på bagen, en vis portion mod og ro til før han nu, som 42-årig, turde kaste sig ud i at stå alene på scene - og på plade. Og så selvfølgelig udvikling, både som mand og musiker.


- Én af de ting jeg har fået ud af at blive ældre er, at jeg har fået taget toppen af den indre uro og ængstelighed. Derfor er jeg hellere ikke længere så bange for at søge ind i det rum, hvor man kan høre al larmen, fordi der ikke er noget til at overdøve den. Faktisk er jeg efterhånden blevet helt vild med det rum af intensitet som jeg oplever, når jeg er alene med publikum.


Han har dog på ingen måder planer om at droppe sit band.

 
- Jeg ELSKER stadig at stå med mit band, og er vild med den energi og power, der er at hente der, siger Mike Andersen, der i første omgang glæder sig til den kommende soloturné.

Nyhedsmail

Hold dig opdateret med vores koncerter. Meld dig til vores nyhedsmail.

Drauget på Facebook

 

Søg

Drauget sikrer PULS i Odsherred

Drauget er blandt de 57 nordiske koncertarrangører, som er udpeget til at deltage i Puls, Nordisk Kulturfonds treårige musiksatsning 2017-20.

Puls er et kulturpolitisk udviklingsarbejde, et netværk for koncertarrangører i hele Norden og et støtteprogram, som har til formål at styrke livemusikken i Norden.

Det er i LIVE-musikken og netop i de fælles oplevelser vi får omkring musikken at magien opstår! Derfor er det en fornøjelse at vi i kraft af dette samarbejde har mulighed for, i endnu højere grad at udbrede musikoplevelser af høj kunstnerisk kvalitet og sammen med publikum udforske det nordiske musik-univers.

20161121 nkf puls web

Drauget støttes af:

     Logo NordiskKulturfond