Draugets billetshop 3

Fionia Stringband

Torsdag d. 14. januar Kl. 20:00
Adelers Huse
Adelers Plads 6, 
4540 Fårevejle

 

Koncerten er udsat til et senere tidspunkt pga. corona-restriktionerne.

FioniaSB photo2 Drauget Udsat

MEDRIVENDE FOLKEMUSIK
Du kan ikke undgå at blive revet med når Fionia Stringband spiller umiddelbar ogmedrivende folkemusik af højeste karat. Der bliver spillet med energi, humor og storrespekt for traditionen. Det er svært at sidde stille og musikken efterlader publikummed et stort smil på læben..


TO GENRATIONER AF MUSIKERE
Gruppen består af to generationer af spillemænd: Jes Kroman og Michael Graubæk på violin samt Theis Langlands på klaver. Dette krydsfelt er en stor styrke, der giver en råhed og dynamik i musikken, som man ikke hører så ofte i dag.
Jes er dobbelt så gammel som resten af orkesteret og tilhører en generation af musikere, hvor man lærte af hinanden og de gamle spillemænd, hvorimod Theis og Michael begge er uddannet som professionelle musikere fra konservatoriet.
Michael og Jes blev i 2015 hædret som rigsspillemænd for deres unikke virke inden for den danske traditionsmusik.


RÅT FOR USØDET
Bandet udgav i 2017 cd’en ”Råt for usødet”, der har høstet fine anmeldelser både inden- og udenfor landets grænser. De har bl.a. optrådt på Celtic Colors international festival i Canada og Shetland Folk Festival i Skotland.

 

 

 

Generalforsamling

Generalforsamling mandag d. 4. oktober kl. 19:30
Hørve Medborgerhus,
Nørregade 14,
4534 Hørve.

Program forår 2022 Forår


Tide Lines
Fredag d. 28. januar
Vallekilde-Hørve Kultur & Idrætscenter
Tide lines Drauget
 

Drauget sikrer PULS i Odsherred

Drauget er blandt de 57 nordiske koncertarrangører, som er udpeget til at deltage i Puls, Nordisk Kulturfonds treårige musiksatsning 2017-20.

Puls er et kulturpolitisk udviklingsarbejde, et netværk for koncertarrangører i hele Norden og et støtteprogram, som har til formål at styrke livemusikken i Norden.

Det er i LIVE-musikken og netop i de fælles oplevelser vi får omkring musikken at magien opstår! Derfor er det en fornøjelse at vi i kraft af dette samarbejde har mulighed for, i endnu højere grad at udbrede musikoplevelser af høj kunstnerisk kvalitet og sammen med publikum udforske det nordiske musik-univers.

20161121 nkf puls web

Drauget støttes af:

     Logo NordiskKulturfond