Draugets billetshop 3

Jane og Shane m. John Sheahan fra The Dubliners

Søndag d. 24. januar Kl. 16.00

Korskirken i Vallekilde

Entré: 220 kr.

billetdk  

Billet kan også bestilles på billet@drauget.dk

JANE SHANE JOHN høj Drauget

Jane Clark og Shane Donnelly har igen fundet sammen med den folkemusikalske violinlegende John Sheahan, som i utallige år har været en del af legendariske The Dubliners. Der er tale om tre nære musikalske venner, der tager på tur sammen. De fandt første gang sammen i 2007, da Jane & Shane indspillede albummet ”Large Café Windows”. Om samarbejdet skriver John Sheahan: ”Jeg elsker lyden af to violiner. Det er en helt enestående blend på samme måde som du oplever en rigtig god malt whiskey. Jeg glæder mig til igen at skulle smelte sammen med Jane & Shane og skabe musikalsk magi”. Det bliver på alle måder en meget nærværende musikoplevelse.

 

Se en video fra sidste gang Jane, Shane og John Sheahan besøgte Drauget sammen i 2013 her: https://www.youtube.com/watch?v=zV81HYhnR00

 

Program efterår 2020


Marskens Guld
Lørdag d. 5. december Kl.16:00
Korskirken i Vallekilde
Entré: 140 kr.
Udklip


 

 

Program forår 2021

 

Jane & Shane m. John Sheahan
Søndag d. 24. januar Kl.16:00
Korskirken i Vallekilde
Entré: 220 kr.

JANE SHANE JOHN høj Drauget


 

Drauget sikrer PULS i Odsherred

Drauget er blandt de 57 nordiske koncertarrangører, som er udpeget til at deltage i Puls, Nordisk Kulturfonds treårige musiksatsning 2017-20.

Puls er et kulturpolitisk udviklingsarbejde, et netværk for koncertarrangører i hele Norden og et støtteprogram, som har til formål at styrke livemusikken i Norden.

Det er i LIVE-musikken og netop i de fælles oplevelser vi får omkring musikken at magien opstår! Derfor er det en fornøjelse at vi i kraft af dette samarbejde har mulighed for, i endnu højere grad at udbrede musikoplevelser af høj kunstnerisk kvalitet og sammen med publikum udforske det nordiske musik-univers.

20161121 nkf puls web

Drauget støttes af:

     Logo NordiskKulturfond