Draugets billetshop 3

M.C Hansen Duo / Erik Grip

Fredag d. 6. november Kl. 20:00
Vallekilde-Hørve Kultur & Idreætscenter
Idrætsvej 3,
4534 Hørve

Entré: 150 kr.

billetdk
  

Billet kan også bestilles på billet@drauget.dk

kniv og gaffel
Mulighed for spisning kl. 18:00. Spisning bestilles på billet@drauget.dk 


MC Erik Drauget

M.C Hansen - Prisvindende singer-songwriter og historiefortæller

Det er de gode historier med finurlige detaljer om det store i det små, der er i fokus, når den prisvindende danske singer-songwriter M.C. Hansen går på scenen. M.C. har gennem 20 år skrevet og sunget på engelsk, men på hans seneste udspil Alter Ego Ego Alter fra 2019 folder fortællingerne sig ud på dansk.

 

”D. 25. maj 2019 udsendte jeg mit syvende soloalbum. Alter Ego Ego Alter hedder det. Det er første gang jeg udsender sange udelukkende med danske tekster. Jeg har altid skrevet og sunget på engelsk, men jeg har også en anden side - den danske. “Du danske sang du er min moders stemme”. Egentlig er de to sproglige universer to sider af samme sag. Der er ikke forskel på om jeg elsker min kone på dansk eller engelsk og historierne om Jungshoved og de mennesker der bor her er også de samme på dansk og engelsk”, men nærværet og publikums umiddelbare og indforståede oplevelse af sangene er mere markant når jeg synger på dansk for publikum i Danmark.

 

Erik Grip - Sanger og Komponist. Aktiv siden 1963.
Stadig turnerende med primært egne sange, tolkninger af danske viser og digte samt morsomme anekdoter. Et levende kunstnerliv med mange udtryk. Erik Grip er en af meget få danskere, der er blevet optaget som medlem af YTF. Den svenske forening for professionelle trubadurer, Yrkes Trubadurernes Förening, der i sin tid blev stiftet af Cornelis Vreeswijk og Fred Åkerstrøm. Sangeren Erik Grip er absolut indbegrebet af danskhed og Erik har endda norske aner med efternavn efter den norske ø i Nordatlanten GRIP.

Formidling af historier og sange med indhold er et hædersmærke. Erik Grips store forbillede var Pete Seeger, naturligt nok, da han om nogen personificerer den amerikanske folk-revival, da den kom til Danmark i 60´erne, hvor Erik Grip begyndte at optræde. Stor inspiration var også de mange besøg af folksingers i ”Visevershuset” i Tivoli, hvor Erik Grip var at høre hvert år fra stedet åbnede i 1966. Dengang blev der rusket godt op i et ikke sart publikum. Den tråd har Grip taget op.

 

Program efterår 2020


The Nordic Fidlers Bloc
Lørdag d. 17. oktober Kl.20:00
Aksen, Kulturhuset ii Asnæs
Entré: 140 kr.
NordicFidlers Drauget


H.P. Lange - Big Gumbo
Lørdag d. 31. oktober Kl.14:00
Aksen, Kulturhuset ii Asnæs
Entré: 160 kr.
HP Lange Drauget


M.C. Hansen Duo / Erik Grip
Fredag d. 6. november Kl.20:00
Vallekilde-Hørve Kultur & Idrætscenter
Entré: 150 kr.
MC Erik Drauget


The Shackleton Trio
Onsdag d. 18. november Kl.20:00
Adelers Huse, Fårevejle St.
Entré: 140 kr.
Shackelton Trio Drauget


Drones & Bellows
Lørdag d. 5. december Kl.16:00
Korskirken i Vallekilde
Entré: 140 kr.
DronesAndBellows Drauget


 

 

Program forår 2021

 

Jane & Shane m. John Sheahan
Søndag d. 24. januar Kl.16:00
Korskirken i Vallekilde
Entré: 220 kr.

JANE SHANE JOHN høj Drauget


 

Drauget sikrer PULS i Odsherred

Drauget er blandt de 57 nordiske koncertarrangører, som er udpeget til at deltage i Puls, Nordisk Kulturfonds treårige musiksatsning 2017-20.

Puls er et kulturpolitisk udviklingsarbejde, et netværk for koncertarrangører i hele Norden og et støtteprogram, som har til formål at styrke livemusikken i Norden.

Det er i LIVE-musikken og netop i de fælles oplevelser vi får omkring musikken at magien opstår! Derfor er det en fornøjelse at vi i kraft af dette samarbejde har mulighed for, i endnu højere grad at udbrede musikoplevelser af høj kunstnerisk kvalitet og sammen med publikum udforske det nordiske musik-univers.

20161121 nkf puls web

Drauget støttes af:

     Logo NordiskKulturfond